Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Revelion 2018 in Bucovina
Revelion 2018 in Bucovina
Oferim cazare,la cerere si masa cu specific bucovinean in:pensiuni,vile,case de vacanta din Campulung Moldovenesc si imprejurimi.
100 RON / zi
Casa Denis 4**** Predeal
Casa Denis 4**** Predeal
Pensiunea Casa Denis este o constructie noua data in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata de padure,cu o priveliste minunata.
130 RON / zi
Tabara de Schi la Poiana Brasov 2018
Tabara de Schi la Poiana Brasov 2018
Servicii Incluse în oferta standard - Cazare, Pensiune completă, transport autocar, monitor schi, poliță de asigurare, asistență medicală, activități tabără, cupa taberei la schi și multă distracție. Transport cu microbuz/autocar clasificat de 3 Stele sau Tren * Grup de minim 30 de elevi, transport autocar tur-retur; ** Grup de minim 20 de elevi, sub 25 - 30 de persoane se asigură transport cu microbuz. - Plecare cu autocarul din localitatea de domiciliu București, Ploiești sau Brașov, la cerere se pot stabili și alte locații. - 5 nopți de cazare la hotel/pensiune, vilă, cabană de 3 Stele - 5 zile de schi/snowboard, cursuri de schi între 2 - 4 ore de schi, în funcție de nivelul de pregătire și vârstă, repartizați în grupe de 6/7 copii - Se asigură monitori de schi/zilnic (Pregătire teoretică și practică 09:30-11:30, 16:00-18:00) - Asistență medicală permanentă - Asigurare pentru Ski, Snowboard, Săniuș și Snowmobil pe toată perioada taberei * - Pensiune completă (mic dejun, prânz și cină), gustare caldă la ora 11:00 și ora 17:00 și băuturi calde - Ghid național atestat din partea Agenției de Turism România Turistică - Cupa Taberei de schi, se acordă Premii, diplome și medalii Pachet Turistic: 1 500 Lei/persoană
1.500 RON
Fly-go
Mocanita de Anul Nou in Maramures
Mocanita de Anul Nou in Maramures
Vă propunem o vacanţă inedită în Maramureş, petrecerea sărbătorilor de iarnă pe Valea Vaserului. Surprindeţi cele mai frumoase imagini ale Maramureşului turistic şi istoric dintr-un tren turistic numit Mocăniţa. Nu râmăne decât să aveţi aparatele de fotografiat şi camerele de filmat pregătite, să surprindeţi magia iernii şi frumuseţea locurilor sălbatice şi neatinse de mâna omului. Căutaţi un mod cu totul ieşit din comun pentru a sărbători trecerea dintre ani? Mocăniţa vă oferă un program inedit de a sărbători acest eveniment! Cu un tren cu abur, în vagoane încălzite se pleacă plini de voie-bună în noul an, de-a lungul Văii Vaserului. Haideţi să petrecem împreună Noul An cu totul special! Plecarea: Gara CFF Vişeu de Sus, ora 09:00 Traseul: Vişeu de Sus – Novăţ/Paltin* - 21, 6km Sosirea în Vişeu de Sus, ora 16:30 Pachetul turistic cuprinde: - Călătoria cu Mocăniţa -un tren cu abur cu vagoane încălzite - La întâmpinare o ţuică fiartă numai bună ca la Maramu, - Cafea și gogoașă; - Însoţitor de tren şi ghid turistic pe parcursul întregii călătorii. Plecarea va fi la ora 09:00 în vagoane închise şi încălzite. Durata călătoriei cu Mocăniţa este de trei ore pe un sens, unde la jumătatea traseului se va face o pauză de cca o jumătate de oră.
63 RON / buc