Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Traducator limba italiana
Traducator limba italiana
Traducător autorizat efectuez traduceri din/în limba italiana în domeniile: juridic, comercial, bancar, economic, financiar-contabil, administrativ, tehnic și nu numai. Experiență, seriozitate, livrare la termen. Tarif: 10 Ron/pagina + reducere 5% pentru comenzile trimise din site.
10 RON / buc
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Fie ca participati la licitatii, doriti incheierea unui parteneriat sau doriti sa va inscrieti la studii, Traduceri10 va sta la dispozitie pentru traduceri legalizate, garantand confidentialitatea documentelor, flexibilitate, seriozitate si profesionalism. Traducem in 20 de limbi si putem asigura legalizarea notariala pentru traducerile realizate in oricare dintre domeniile: juridic, tehnic, medical, economic, financiar, IT, web, etc. Traducerile sunt realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, sunt intotdeauna verificate de un revizor independent, respecta intru totul formatul documentului original. Oferim consultanta gratuita, metode flexibile pentru transmiterea si preluarea materialelor, tarife si discounturi convenabile si garantam confidentialitatea proiectelor dumneavoastra de traduceri legalizate. Procedura de legalizare notariala nu se refera la calitatea traducerii sau la continutul acesteia, ci doar confirma calitatea de traducator autorizat a persoanei ce realizeaza traducerea. Procedura de legalizare notariala se realizeaza numai in prezenta documentului original. Solicitati acum o oferta personalizata pentru documentele dumneavoastra!
13 RON
Traduceri engleza
Traduceri engleza
Traduceri10 stie de ce aveti nevoie pentru succesul afacerii dumnevoastra: incredere, competenta, profesionalism si preturi convenabile. Fie ca urmariti sa va extindeti pe piete noi, sa incheiati parteneriate si sa va faceti cunoscuta oferta clientilor dumneavoastra, comunicarea este esentiala! Realizam traduceri engleza in toate domeniile: juridic, tehnic, medical, economic, financiar, web, IT, etc., pentru o gama variata de documente, atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice. Pentru a asigura o calitate superioara a serviciilor oferite, lucram numai cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, specializati, cu o experienta de minim 3 ani in domeniu. Suntem dedicati proiectelor dumneavoastra si acordam maxima atentie detaliilor, asigurand verificarea fiecarei lucrari de catre un revizor independent. Oferim consultanta gratuita, asiguram comunicarea excelenta pentru intelegerea necesitatilor dumneavoastra si oferim solutii flexibile si personalizate afacerii dumneavoastra. Traducem in 20 de limbi, oferind tarife si sisteme de discount convenabile, precum si metode rapide de contact. Contractati-ne acum pentru a obtine o oferta personalizata!
15 RON / buc
NameBox (PS)
Traduceri autorizate si legalizate
Traduceri autorizate si legalizate
Biroul nostru de traduceri ofera servicii de traducere autorizata, traducere legalizata, vizarea diplomelor. 26 de limbi straine: ENGLEZA, GERMANA, ITALIANA, FRANCEZA, SPANIOLA, PORTUGHEZA, MAGHIARA, RUSA, GREACA, JAPONEZA, CROATA, ARABA, TURCA, POLONA, SUEDEZA, UCRAINEANA, BULGARA, OLANDEZA, EBRAICA, FINLANDEZA, NORVEGIANA, ALBANEZA, SARBA, SLOVACA, CEHA, CHINEZA. - Domenii acoperite: - traduceri juridice - acte constitutive, procuri, specimene de semnatura, declaratii, sentinte, contracte - traduceri economice - bilanturi, rapoarte audit, declaratii fiscale, documente bancare, certificate fiscale, studii de marketing si alte documente specifice - traduceri acte studii - diplome, foi matricole, adeverinte, atestate, certificate specializare - traduceri acte administrative - acte de stare civila, extrase de carte funciara, acte cadastrale - traduceri acte pentru licitatii - diferite domenii -traduceri documentatii tehnice - instructiuni, prospecte, manuale tehnice Tariful nostru este stabilit la pagina standard de 2000 de caractere cu spatii.
20 RON
Dictionar juridic roman arab
Dictionar juridic roman arab
1-Dictionar juridic : roman – araba si araba – roman, pentru examen traducator , si pentru folos personal / politica… Contine peste 13.000 de cuvinte principale.
250 RON / buc
Dictionar juridic roman ebraic
Dictionar juridic roman ebraic
1-Dictionar juridic : roman-ebraic si ebraic-roman, pentru examen traducator, si pentru folos personal / politica ... Contine peste 13.000 de cuvinte principale= 250 r. 2- Dictionar juridic roman-ebraic si ebraic-roman 35000 de cuvinte = 450 r.
250 RON / ora