Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Traduceri engleza
Traduceri engleza
Traduceri10 stie de ce aveti nevoie pentru succesul afacerii dumnevoastra: incredere, competenta, profesionalism si preturi convenabile. Fie ca urmariti sa va extindeti pe piete noi, sa incheiati parteneriate si sa va faceti cunoscuta oferta clientilor dumneavoastra, comunicarea este esentiala! Realizam traduceri engleza in toate domeniile: juridic, tehnic, medical, economic, financiar, web, IT, etc., pentru o gama variata de documente, atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice. Pentru a asigura o calitate superioara a serviciilor oferite, lucram numai cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, specializati, cu o experienta de minim 3 ani in domeniu. Suntem dedicati proiectelor dumneavoastra si acordam maxima atentie detaliilor, asigurand verificarea fiecarei lucrari de catre un revizor independent. Oferim consultanta gratuita, asiguram comunicarea excelenta pentru intelegerea necesitatilor dumneavoastra si oferim solutii flexibile si personalizate afacerii dumneavoastra. Traducem in 20 de limbi, oferind tarife si sisteme de discount convenabile, precum si metode rapide de contact. Contractati-ne acum pentru a obtine o oferta personalizata!
19 RON / buc
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Fie ca participati la licitatii, doriti incheierea unui parteneriat sau doriti sa va inscrieti la studii, Traduceri10 va sta la dispozitie pentru traduceri legalizate, garantand confidentialitatea documentelor, flexibilitate, seriozitate si profesionalism. Traducem in 20 de limbi si putem asigura legalizarea notariala pentru traducerile realizate in oricare dintre domeniile: juridic, tehnic, medical, economic, financiar, IT, web, etc. Traducerile sunt realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, sunt intotdeauna verificate de un revizor independent, respecta intru totul formatul documentului original. Oferim consultanta gratuita, metode flexibile pentru transmiterea si preluarea materialelor, tarife si discounturi convenabile si garantam confidentialitatea proiectelor dumneavoastra de traduceri legalizate. Procedura de legalizare notariala nu se refera la calitatea traducerii sau la continutul acesteia, ci doar confirma calitatea de traducator autorizat a persoanei ce realizeaza traducerea. Procedura de legalizare notariala se realizeaza numai in prezenta documentului original. Solicitati acum o oferta personalizata pentru documentele dumneavoastra!
19 RON / buc
Traduceri autorizate acte auto
Traduceri autorizate acte auto
Traduceri autorizate de acte auto (brief, talon, certificat de inmatriculare, cartea masinii, contract, factura) din orice limba straina cu termene de predare rapide si preturi avantajoase. Traducem din si in engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, bulgara, olandeza, polona, maghiara, turca, greaca, chineza, rusa, araba, suedeza, ceha, portugheza, slovaca, etc. Biroul este situat in proximitatea RAR Voluntari, vizavi de Primaria Voluntari. 0772.092.733 031.425.7228
25 RON / buc
Facturis-online
Fara poza
Traducem articole, capitole carti etc
Traducem articole, capitole carti etc - din romana in engleza si viceversa. Preturi negociabile, in functie de numarul de pagini/ continut etc. Apelati cu incredere.
Birou de Traduceri Legalizate
Birou de Traduceri Legalizate
WXYZ Traduceri, birou de traduceri din Bucuresti Sector 6, va ofera servicii de traduceri legalizate, traduceri notariale, traduceri juridice, traduceri autorizate, traduceri acte de stare civila. Traduceri de calitate realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei. De asemenea va oferim o gama variata de servicii conexe traducerilor, cum ar fi: supralegalizare, legalizare consulara, apostila, vizare acte de studii Inspectoratul Scolar si CNRED, traduceri acte auto pentru inmatriculare, etc. Fie ca este vorba de echivalarea studiilor si recunoasterea diplomelor in Franta, de obtinerea cetateniei spaniole, de angajarea in Anglia sau de deplasarea cu masina in Turcia, va asiguram ca veti obtine toate documentele necesare rapid si fara stres. Solicita acum o estimare de pret gratuita!
123 RON / buc
Fara poza
Dictionar juridic roman ebraic
Dictionar juridic Roman Ebraica si Ebraic Roman Pentru examen traducator, politica, notar, avocatura. 13.000 de cuvinte = 250 ron 35.000 de cuvinte = 450 ron Tel : 0723779119 Facebook : get sami
250 RON / buc