Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Vand Set 4 Lansete Shimano Force Master
Vand Set 4 Lansete Shimano Force Master
Vand set 4 lansete Shimano Force Master AX Long Cast Action 3,66 /3.5 lb Cod FMAX 12350L Caracteristici: Blanc XT-40 Fine Crystal Carbon, Mandrina Vibra Spot conceputa pt a simtii comportamentul pestelui in timpul drilului, Inele Fuji cu rama de titaniu,Sistem Master Concept * Lungime transport: 187cm * Tronsoane: 2 * Inele: 6 * Putere de aruncare: 160gr * Greutate: 372gr Lansetele se prezinta ingrijite,impecabil atat vizual cat si functional,fara urme de folosinta,zgarieturi,lovituri ,inele ciobite etc. Se poate vinde si set de 3 lansete Pret 1600 ron nediscutabil 0744.388.313
1.600 RON
Fara poza
Cumpar bancnote romanesti
Colectionar, cumpar bancnote romanesti. Astept poze pe mail sau whatsapp la 0764644577
1.000 RON / buc
Vand stepper stairmaster 4400 freeclimbe
Vand stepper stairmaster 4400 freeclimbe
stepper original, profesional, excelent pentru lucrat picioare si fesieri. Foarte solid, prevazut cu sistem de lanturi asemanatoare cu cele de bicicleta. De asemenea dispune de mai multe programe pentru exercitii (cross country, fat burner etc.). Stepperul este functional, se alimenteaza de la priza (220 V), nu prezinta nici un fel de defectiuni. Livrare prin posta romana, curier, dar si livrare de catre vanzator personal in limita a 300-350 km fata de mun. Targu Jiu, jud. Gorj.
2.000 RON
Proalpin
Vand stepper (nou) insportline skeleton
Vand stepper (nou) insportline skeleton
Stare aproape nou, a fost doar probat, dar nu am facut efectiv vreun antrenament la el. Stare ireprosabila - acest lucru se va vedea cu usurinta la vizionare. Stepperul inSPORTline Skeleton are un cadru stabil, cu manere rigide si cu senzori puls incorporate in manere. Stepperul are doua telescoape care ofera rezistenta, si se poate seta rezistenta rotind inelul de sus. Stepperul este echipat cu un computer cu ecran mare, care afiseaza timpul, distanta, caloriile arse, pulsul sau BodyFat. Clip video cu stepperul poate fi vizualizat pe siteul youtube.
600 RON
Cuirasatul bismark, chit complet
Cuirasatul bismark, chit complet
Colectia completa de modelaqj cuirasatul bismark. Au fost desfacute primele 20 numere, in rest toate sunt intacte. Sunt atat componentele cat si revistele cu modul de ansamblare.
4.500 RON
Fara poza
Inchiriere terenuri minifotbal si criket
inchiriez terenuri minifotbal si criket in diferite locatii (parc Tineretului, Parc IOR, In incinta stadion Ghencea)