Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Angajam pregatitor si vopsitor auto Serv
SC TURDIN SERVICE SRL angajeaza vopsitor auto si pregatitor cu experienta. Service-ul este autorizat RAR si este situat in sector 4 Bucuresti, langa SUN Plaza ( Piata Sudului ). Programul de lucru este 9:00 - 18:00 Oferim salariu motivant. Cerem si oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin mesaj.
Reparatii INJECTOARE DELPHI pentru LOGAN
Reparatii INJECTOARE DELPHI pentru LOGAN
Efecutam reparatii pentru INJECTOARE DELPHI pentru Dacia LOGAN, Renault, Ford, SsangYong, Mercedes ,etc. cu piese de origine, schimbarea setului de garnituri, curatarea instalatiei de alimentare si inlocuirea filtrului de motorina + testare diagnosticare Auto. Relatii la 0722.610.587 / 0723.653.160
150 RON / buc
Fara poza
Reparatii Dacia Solenza
Dacia
Solenza
Reparatii Dacia Solenza, Dacia Supernova defecte - nu mai recunoaste cheia, ledul rosu clipeste continuu in bord ,inchiderea nu mai merge din cheie- oferim montaj si diagnoza . Vand, copiez si montez capete cip chei Dacia Logan, Sandero, Stepway, Duster, Solenza- oferim montaj si diagnoza . Vand calculator injectie (Immo off -dezactivare cip) pentru Dacia papuc, Solenza Diesel si Renault Kangoo- oferim montaj si diagnoza .
150 RON / buc
Roviniete