Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Scoala de Soferi Auto Speed Drive
Scoala de Soferi Auto Speed Drive
Şcoala de Şoferi Auto Speed Drive, situată în sectorul 6, pe Blvd. Uverturii nr. 98, este şcoala care vă oferă atât începerea imediată a cursului, cât şi pachete complete de servicii, la preţuri avantajoase. - 30 de ore de condus - 24 de ore de legislatie - analize medicale - aviz psihologic - combustibil inclus. Tarife şcoala de şoferi: - Sandero Stepway - 1300 Ron - Renault Clio - 1100 Ron - Dacia Logan - 1000 Ron Puncte de întâlnire: Militari, Crângaşi, Drumul Taberei. Orele de conducere se efectuează pe zonele de examen: Parcul Carol sau Bucureştii Noi. Fiecare cursant beneficiază de un plan de lecţii individual, funcţie de evoluţia acestuia. Examen / traseu 200 ron. Şedinţa suplimentară de conducere - 60 de ron. Se pot face, de asemenea, ore de conducere pe maşina elevului pentru cei care deţin permis de conducere. Programări şi înscrieri la tel: 0785.125.125 Voinescu Cristian
Meditez istorie si geografie
Meditez istorie si geografie
Profesor, meditez istorie si geografie pentru pregatire suplimentara (gimnaziu, liceu, facultate). La domiciliul elevului (Bucuresti) sau al meu (Drumul Taberei, sector 6). Sedinta 2 ore/50 lei. Tel. 0734815593
50 RON / zi
Pregătire Arhitectură ;
Pregătire Arhitectură ;
Lucas & Partners Rezultate remarcabile echipei Lucas & Partners. Dupa ce am castigat Olimpiada de Arhitectura pe tara, castigam si anul acesta cele mai mari note la Admiterea Arhitectura la Universitatea de Arhitectura si Urbanism 'Ion Mincu'. Locul I si II . Felicitari! Îți dorești să devii arhitect sau designer? Noi te putem ajuta! Lucas & Partners realizează pregătire de specialitate dar și asistență în realizarea portofoliilor de admitere pentru candidații care își doresc să studieze la universități de profil în domeniul arhitecturii, designului și artelor plastice din țară și occident. Cu o vastă experiență, echipa noastră de profesioniști iți va pune la dispoziție absolut toate informațiile de care ai nevoie pentru ca visul tău să se realizeze cu succes. Apelează cu încredere la echipa Lucas & Partners, singurul Studio premiat de specialitate care oferă servicii de consiliere de top din România. Vei avea rezultate foarte bune garantat!
150 RON
EvaluareDigitala
Limba araba
Limba araba
Meditatii limba araba, cartea este scrisa special in romana si araba. Include cd si un mic dictionar. Particular, zona piata muncii, vorbitor limba araba. Se poate si online- skype
70 RON / ora
Limba ebraica
Limba ebraica
Meditatii limba ebraica, cartea este scrisa special in romana si ebraica. Include cd si un mic dictionar. Particular, zona piata muncii, vorbitor limba ebraica. Se poate si online- skype
70 RON / ora
Limba romana
Limba romana
Meditatii limba romana pentru straini , cartea este scrisa special in romana ,araba,ebraica sau engleza.. Include cd si un mic dictionar. Particular, zona piata muncii . Se poate si online- skype.
70 RON / ora
Fara poza
Expert contabil , meditez contabilitate
Expert contabil , meditez contabilitate, fiscalitate , evaluare pentru examen acces stagiu/terminare stagiu-aptitudini(CECCAR); meditatia se face cu un singur cursant-NUMAI PARTE APLICATIVA(PRACTICA);
100 RON
Cursuri de pictură și desen
Cursuri de pictură și desen
Îți dorești creativitate pentru copilul tău? Noi te putem ajuta! ARCOBALENO organizează ateliere de artă pentru copii. Activitatea noastră se desfășoară într-un cadru modern cu o ambianţă plăcută, unde îți poți dezvolta continuu abilităţile în domeniu artelor și nu numai la standarde internaţionale. Echipa noastră de profesioniști formată din artiști vizuali, designeri, arhitecți pune la dispoziție spaţii destinate celor care îşi doresc să îşi formeze personalitatea şi să îşi dezvolte talentul şi creativitatea. Apelează cu încredere la echipa ARCOBALENO, singurul Studio de top, cu o experiență bogată în educația artistică a copiilor, care oferă absolut toate informațiile de care copilul tău are nevoie pentru ca visul său să se îndeplinească
120 RON
Curs Adobe Camera Raw
Curs Adobe Camera Raw
Cursul Adobe Photoshop Expert se adreseaza utilizatorilor avansati ai Adobe Photoshop CC, pentru a atinge un nivel expert de operare cu Adobe Photoshop, cu fisiere profesionale de calitate excelenta: Orf, Nef, Pef, Crw, Cr2 realizate cu aparate foto Nikon, Olympus, Pentax, Canon. Veti invata editari globale si locale extrem de complexe, lucrul cu imaginile de tip RAW, HDR. Veti afla despre instrumente si tehnici de lucru incredibil de puternice si eficiente. Adobe Camera Raw este secretul din spatele imaginii profesionale!
135 RON / buc
Curs web design cu Adobe Dreamweaver CC
Curs web design cu Adobe Dreamweaver CC
Curs Adobe Dreamweaver CC, HTML 5 si CSS 3. Un pachet de lectii video structurate in doua module, incepator si avansat, care abordeaza tehnica moderna Resonsive Web Design, de la zero pana la constructia unei pagini web moderne, cu ajutorul Adobe Dreamweaver CC.
120 RON / buc
Curs Autocad fara licenta Autodesk
Curs Autocad fara licenta Autodesk
Sunteti inginer, arhitect, constructor si aveti nevoie sa creati, sa modificati desene Autocad in format DWG / DXF, dar nu va permiteti o licenta Autocad ?
175 RON / buc
Curs european Autocad
Curs european Autocad
Curs Autocad 2D si 3D, Proiect international, lectii video dupa care se studiaza in 5 tari europene. Cursul este tradus in 5 limbi straine! Cursul este inregistrat ISBN si conceput de formatori de formator ANC/CNFPA. Structura lectiilor video a fost conceputa de specialisti in formarea de personal din Belgia, Germania, Italia si Olanda. Studiati in confortul caminului dumneavoastra, in propriul ritm, urmarind lectiile video, ascultand explicatiile audio, studiind zonele de zoom din lectiile video, indicatiile din casutele de detaliere de pe ecran si lucrand cu fisierele de exercitii puse la dispozitia dvs. pe DVD. Cursul are teste de final de capitol, exercitii in stadiul initial si final.
265 RON / buc
Curs Adobe Lightroom CC
Curs Adobe Lightroom CC
Curs Adobe Photoshop Lightroom - se adreseaza fotografilor dar nu numai, celor care lucreaza cu foarte multe imagini si au nevoie de un sistem de catalogare, stocare si gasire rapida a unei imagini, dar si de tehnici de editare mult mai rapide decat cele din Adobe Photoshop. Veti invata sa editati rapid imagini, dar si sa gasiti imediat fotografia pe care o cautati, intr-o baza de date imensa. Adobe Lightroom este instrumental ideal pentru fotografi.
115 RON / buc
Curs Corel Draw Print Workshop
Curs Corel Draw Print Workshop
Curs practic Corel Draw X8, Print Workshop Vom aborda cateva proiecte de la zero pana la faza exportului pentru tipar. In 33 de lectii insotite de 145 de exercitii, vom simula diferite scenarii care apar pe parcursul productiei publicitare, pentru a studia tehnicile de desen vectorial aplicat si tehnica pregatirii pentru tipar. Vom studia si colaborarea Corel Draw cu Adobe Illustrator si Adobe Photoshop, astfel incat sa ne asiguram ca ceea ce vedem pe ecran vom obtine si la tiparire.
150 RON / buc
Curs Adobe Illustrator Print Workshop
Curs Adobe Illustrator Print Workshop
Curs practic Adobe Illustrator CC 2016, Print Workshop Cursul este aplicativ, se creeaza 6 proiecte de la zero pana la exportul pentru tipar. Tratam aspecte practice ale pre-press si DTP, tips and tricks – trucuri aplicate in productia publicitara reala, spatii de culoare RGB, CMYK, Pantone, conversii ale proiectelor in diferite spatii de culoare. Notiunile practice dobandite in acest curs Adobe Illustrator CC va permit sa realizati orice proiect, pentru orice tipografie si in orice conditii de calitate, de la faza pregatirii spatiului de lucru pana la exportul pentru tipar, asigurand o tiparire fara erori.
160 RON / buc
Curs Adobe pentru web design
Curs Adobe pentru web design
Curs Adobe Photoshop CC si Adobe Illustrator CC pentru web design. Tehnicile Photoshop pentru web design sunt diferite de tehnicile de lucru pentru tipar. Va prezentam in acest DVD tot ceea ce trebuie sa stiti referitor la editarea imaginii in spatiul web.
90 RON / buc
EvaluareDigitala
Fara poza
Meditatii matematica
Preturi incredibil de mici, experienta de peste 10 ani in domeniul meditatiilor, absolvent de Universitatea de Stat, facultatea de matematica-informatica. Alegeti chiar acum cea mai buna oferta pentru copilul dvs. Elevul nostru, stapanul nostru.
25 RON / ora
Meditatii lb engleza si romana
Meditatii lb engleza si romana
Sedinta 2 ore intensiv ptr orice varsta sau/si nivel. La domiciliul Dvs sau al meu.
70 RON
Pentru iubitorii muzicii !
Pentru iubitorii muzicii !
Artist liber profesionist cu atestat predau la domiciliul elevului (orice zona in Bucuresti): pian , chitara , orga , bass , tobe. Cursurile contin teorie muzicala si tehnica instrumentala.
50 RON
Deschidere curs Maistru constructii civi
Deschidere curs Maistru constructii civi
Level Up Learning in colaboare cu Fundatia pentru Formare Profesionala si Invatamant Preuniversitar Viitor organizeaza in Bucuresti cursul de Maistru constructii civile, industriale si agricole. Cod C. O. R. / N. C. : 311201 Durata: 2 luni Acreditat: Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Pret: 1000 lei Modalitate plata: in rate Conditii de acces: calificare de nivel III tehnician in constructii Perioada: iunie-iulie 2017 Orar: cursurile se tin sambata Locatie: Scoala 50, zona Obor Descrierea ocupatiei: Maistrul in constructii civile, industriale si agricole se ocupa in principal cu planificarea si raportarea activitatii de la punctul de lucru, organizarea conditiilor de desfasurare a activitatii formatiilor de lucru, supravegherea activitatilor de la punctul de lucru, gestiunea stocurilor de resurse materiale, coordonarea formarii profesionale si gestionarii performantelor echipei, coordonarea aplicarii prevederilor legale referitoare la SSM si in domeniul situatiilor de urgenta, coordonarea aplicarii normelor de protectie a mediului, coordonarea asigurarii calitatii lucrarilor executare, coordonarea intretinerii echipamentelor de lucru etc. Are relatii de serviciu cu toate serviciile, birourile si alte entitati functionale si cu persoane juridice si persoane fizice care au tangenta cu sfera sa de activitate. Competente dobandite: 1. PLANIFICAREA SI RAPORTAREA ACTIVITATII DE LA PUNCTUL DE LUCRU 2. ORGANIZAREA CONDITIILOR DE DESFASURARE A ACTIVITATII FORMATIILOR DE LUCRU 3. SUPRAVEGHEREA ACTVITATILOR DE LA PUNCTUL DE LUCRU 4. GESTIUNEA STOCURILIOR DE RESURSE MATERIALE 5. COORDONAREA FORMARII PROFESIONALE SI GESTIONARII PERFORMANTELOR ECHIPEI Beneficii si oportunitati: Recunoastere profesionala a certificatului obtinut si in afara teritoriului Romaniei ,conform legislatiei in vigoare (OUG 129 / 2000 Republicata). Certificatul eliberat va fi insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specific cursului. Posibilitatea de achitare in transe a taxei de curs. Costul cursului include toate taxele aferente participarii. Specializarea permite obtinerea calitatii de instalator autorizat A.N.R.E. Pentru informatii suplimentare si inscrieri : 0765 973 291
1.000 RON
Pagina 1 din 2    1 2 Urmatoare