Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Expert contabil , meditez contabilitate
Expert contabil , meditez contabilitate, fiscalitate , evaluare pentru examen acces stagiu/terminare stagiu-aptitudini(CECCAR); meditatia se face cu un singur cursant-NUMAI PARTE APLICATIVA(PRACTICA);
100 RON
Curs Corel Draw Print Workshop
Curs Corel Draw Print Workshop
Curs practic Corel Draw X8, Print Workshop Vom aborda cateva proiecte de la zero pana la faza exportului pentru tipar. In 33 de lectii insotite de 145 de exercitii, vom simula diferite scenarii care apar pe parcursul productiei publicitare, pentru a studia tehnicile de desen vectorial aplicat si tehnica pregatirii pentru tipar. Vom studia si colaborarea Corel Draw cu Adobe Illustrator si Adobe Photoshop, astfel incat sa ne asiguram ca ceea ce vedem pe ecran vom obtine si la tiparire.
125 RON / buc
Curs Adobe Illustrator Print Workshop
Curs Adobe Illustrator Print Workshop
Curs practic Adobe Illustrator CC 2016, Print Workshop Cursul este aplicativ, se creeaza 6 proiecte de la zero pana la exportul pentru tipar. Tratam aspecte practice ale pre-press si DTP, tips and tricks – trucuri aplicate in productia publicitara reala, spatii de culoare RGB, CMYK, Pantone, conversii ale proiectelor in diferite spatii de culoare. Notiunile practice dobandite in acest curs Adobe Illustrator CC va permit sa realizati orice proiect, pentru orice tipografie si in orice conditii de calitate, de la faza pregatirii spatiului de lucru pana la exportul pentru tipar, asigurand o tiparire fara erori.
130 RON / buc
Curs Autocad fara licenta Autodesk
Curs Autocad fara licenta Autodesk
Sunteti inginer, arhitect, constructor si aveti nevoie sa creati, sa modificati desene Autocad in format DWG / DXF, dar nu va permiteti o licenta Autocad ?
125 RON / buc
Curs european Autocad
Curs european Autocad
Curs Autocad 2D si 3D, Proiect international, lectii video dupa care se studiaza in 5 tari europene. Cursul este tradus in 5 limbi straine! Cursul este inregistrat ISBN si conceput de formatori de formator ANC/CNFPA. Structura lectiilor video a fost conceputa de specialisti in formarea de personal din Belgia, Germania, Italia si Olanda. Studiati in confortul caminului dumneavoastra, in propriul ritm, urmarind lectiile video, ascultand explicatiile audio, studiind zonele de zoom din lectiile video, indicatiile din casutele de detaliere de pe ecran si lucrand cu fisierele de exercitii puse la dispozitia dvs. pe DVD. Cursul are teste de final de capitol, exercitii in stadiul initial si final.
265 RON / buc
Curs Adobe Lightroom CC
Curs Adobe Lightroom CC
Curs Adobe Photoshop Lightroom - se adreseaza fotografilor dar nu numai, celor care lucreaza cu foarte multe imagini si au nevoie de un sistem de catalogare, stocare si gasire rapida a unei imagini, dar si de tehnici de editare mult mai rapide decat cele din Adobe Photoshop. Veti invata sa editati rapid imagini, dar si sa gasiti imediat fotografia pe care o cautati, intr-o baza de date imensa. Adobe Lightroom este instrumental ideal pentru fotografi.
115 RON / buc
Curs web design cu Adobe Dreamweaver CC
Curs web design cu Adobe Dreamweaver CC
Curs Adobe Dreamweaver CC, HTML 5 si CSS 3. Un pachet de lectii video structurate in doua module, incepator si avansat, care abordeaza tehnica moderna Resonsive Web Design, de la zero pana la constructia unei pagini web moderne, cu ajutorul Adobe Dreamweaver CC.
120 RON / buc
Curs Adobe Camera Raw
Curs Adobe Camera Raw
Cursul Adobe Photoshop Expert se adreseaza utilizatorilor avansati ai Adobe Photoshop CC, pentru a atinge un nivel expert de operare cu Adobe Photoshop, cu fisiere profesionale de calitate excelenta: Orf, Nef, Pef, Crw, Cr2 realizate cu aparate foto Nikon, Olympus, Pentax, Canon. Veti invata editari globale si locale extrem de complexe, lucrul cu imaginile de tip RAW, HDR. Veti afla despre instrumente si tehnici de lucru incredibil de puternice si eficiente. Adobe Camera Raw este secretul din spatele imaginii profesionale!
110 RON / buc
Curs Adobe pentru web design
Curs Adobe pentru web design
Curs Adobe Photoshop CC si Adobe Illustrator CC pentru web design. Tehnicile Photoshop pentru web design sunt diferite de tehnicile de lucru pentru tipar. Va prezentam in acest DVD tot ceea ce trebuie sa stiti referitor la editarea imaginii in spatiul web.
90 RON / buc
Curs Corel Draw
Curs Corel Draw
DVD cu lectii video in limba romana, pentru invatera lucrului cu Corel Draw.
165 RON / buc
Curs web design, magazin virtual
Curs web design, magazin virtual
Nu doriti sa lucrati in cod HTML si CSS, nu aveti cunostinte de programare sau nu aveti timp pentru editarea in cod, dar doriti sa realizati o pagina web moderna, ori un magazin virtual? Cursul WebSite X5 va invata sa lucrati simplu, deplasand elemente de design pe ecran, iar programul va genera automat un cod curat, in limbaj HTML 5 si CSS 3. Veti realiza automat o pagina web cu un design responsive, fluid, adaptat oricarei rezolutii.
150 RON
Curs Adobe Illustrator CC
Curs Adobe Illustrator CC
Va oferim un curs de Adobe Illustrator pe doua DVD, care trateaza de la zero lucrul cu instrumentele Illustrator.
195 RON / buc
Curs 3D Studio Max 2016
Curs 3D Studio Max 2016
Cursul video 3D Studio Max este alcatuit din 3 DVD cu 200 de lectii video, insotite de peste 560 de exercitii in format 3D Studio Max, aflate in stadiul initial, intermediar si final, astfel incat la finalul unei lectii video sa va puteti evalua progresul
300 RON
Curs Adobe Photoshop 2016
Curs Adobe Photoshop 2016
Trei DVD continand 117 lectii video si peste 580 de fisiere de exercitiu si presetari, care va asista de-a lungul procesului de invatare a lucrului cu Adobe Photoshop CC, ultima versiune. Pe baza exercitiilor in stadiu initial si final si cu ajutorul lectiilor si explicatiilor audio, veti reusi sa invatati de la setari de interfata, pana la corectii de imagine complexe, editari fotografice si colaje, veti putea ajusta si repara orice imagine pentru web design sau print. Cursul este conceput pe baza a 15 de ani de experienta in grafica si design.
215 RON / buc
Curs Autocad 2015 - 2017
Curs Autocad 2015 - 2017
Doua DVD cu lectii video profesionale in limba romana, insotite de 580 de exercitii in stadiul initial si final.
550 RON / buc
Spss bucuresti statistica avansata
Spss bucuresti statistica avansata
spss statistica avansata spss statistica avansata pentru orice fel de proiecte : -marketing -cercetari de piata -psihologie -sociologie -pedagogie -medicina detalii 0766.995.205
1 RON / zi
Cursuri de aikido pentru copii
Cursuri de aikido pentru copii
Sarida Club, ofera curs de aikido pentru copii cu varsta incepand cu 5 ani. Pretul este de 20 lei pentru o sedinta. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati Adresa sediului este in Bucuresti, Sector 4, Strada Crisul Alb Nr.9
20 RON / ora
Meditatii matematica
Meditatii matematica
Sarida Club, ofera meditatii matematica pentru nivel primar si gimnazial, clasele 0-VIII. Pretul este de 35 lei pentru o sedinta de 2h. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon 0726528844, sau 0760132301 Adresa sediului este in Bucuresti, Sector 4, Strada Crisul Alb Nr.9
35 RON / ora
Cursuri sah
Cursuri sah
Sarida Club, ofera cursuri de sah pentru nivel primar si gimnazial, clasele 0-VIII. Pretul este de 30 lei pentru o sedinta de 50 min. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon 0726528844, sau 0760132301 Adresa sediului este in Bucuresti, Sector 4, Strada Crisul Alb Nr.9
30 RON / ora
Lectii chitara bucuresti
Lectii chitara bucuresti
Am o experienta de peste 6 ani in domeniu, iar in prezent sunt vocalistul si chitaristul trupei in care activez. Sunt absolvent al scolii de arte si al scolii 'Music Experience' by Crina Mardare. Ofer lectii de chitara pentru incepatori si avansati, dupa o metoda moderna si interactiva ce asigura invatare rapida. Sedintele se vor desfasura la DOMICILIUL MEU, unde asigur toate conditiile necesare lectiei de chitara. (zona Militari Rezidence) Pentru fiecare din exercițiile, tehnicile și cântecele pe care trebuie să le învete elevul, acesta va primi materiale în format electronic (audio/video/pdf/gp5 etc.) și printat, cu explicațiile necesare, pentru un studiu mai eficient. Pretul este de 40 Ron pe sedinta, iar o sedinta dureaza o ora jumatate ore SAU 50 Ron / 2 ore.
40 RON / ora
Pagina 1 din 3    1 2 3 Urmatoare