Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Curs Corel Draw Print Workshop
Curs Corel Draw Print Workshop
Curs practic Corel Draw X8, Print Workshop Vom aborda cateva proiecte de la zero pana la faza exportului pentru tipar. In 33 de lectii insotite de 145 de exercitii, vom simula diferite scenarii care apar pe parcursul productiei publicitare, pentru a studia tehnicile de desen vectorial aplicat si tehnica pregatirii pentru tipar. Vom studia si colaborarea Corel Draw cu Adobe Illustrator si Adobe Photoshop, astfel incat sa ne asiguram ca ceea ce vedem pe ecran vom obtine si la tiparire.
150 RON / buc
Curs Adobe Lightroom CC
Curs Adobe Lightroom CC
Curs Adobe Photoshop Lightroom - se adreseaza fotografilor dar nu numai, celor care lucreaza cu foarte multe imagini si au nevoie de un sistem de catalogare, stocare si gasire rapida a unei imagini, dar si de tehnici de editare mult mai rapide decat cele din Adobe Photoshop. Veti invata sa editati rapid imagini, dar si sa gasiti imediat fotografia pe care o cautati, intr-o baza de date imensa. Adobe Lightroom este instrumental ideal pentru fotografi.
115 RON / buc
Curs Adobe Illustrator Print Workshop
Curs Adobe Illustrator Print Workshop
Curs practic Adobe Illustrator CC 2016, Print Workshop Cursul este aplicativ, se creeaza 6 proiecte de la zero pana la exportul pentru tipar. Tratam aspecte practice ale pre-press si DTP, tips and tricks – trucuri aplicate in productia publicitara reala, spatii de culoare RGB, CMYK, Pantone, conversii ale proiectelor in diferite spatii de culoare. Notiunile practice dobandite in acest curs Adobe Illustrator CC va permit sa realizati orice proiect, pentru orice tipografie si in orice conditii de calitate, de la faza pregatirii spatiului de lucru pana la exportul pentru tipar, asigurand o tiparire fara erori.
160 RON / buc
Curs web design cu Adobe Dreamweaver CC
Curs web design cu Adobe Dreamweaver CC
Curs Adobe Dreamweaver CC, HTML 5 si CSS 3. Un pachet de lectii video structurate in doua module, incepator si avansat, care abordeaza tehnica moderna Resonsive Web Design, de la zero pana la constructia unei pagini web moderne, cu ajutorul Adobe Dreamweaver CC.
120 RON / buc
Curs Adobe Camera Raw
Curs Adobe Camera Raw
Cursul Adobe Photoshop Expert se adreseaza utilizatorilor avansati ai Adobe Photoshop CC, pentru a atinge un nivel expert de operare cu Adobe Photoshop, cu fisiere profesionale de calitate excelenta: Orf, Nef, Pef, Crw, Cr2 realizate cu aparate foto Nikon, Olympus, Pentax, Canon. Veti invata editari globale si locale extrem de complexe, lucrul cu imaginile de tip RAW, HDR. Veti afla despre instrumente si tehnici de lucru incredibil de puternice si eficiente. Adobe Camera Raw este secretul din spatele imaginii profesionale!
135 RON / buc
Curs Corel Draw
Curs Corel Draw
DVD cu lectii video in limba romana, pentru invatera lucrului cu Corel Draw.
165 RON / buc
Curs Adobe Illustrator CC
Curs Adobe Illustrator CC
Va oferim un curs de Adobe Illustrator pe doua DVD, care trateaza de la zero lucrul cu instrumentele Illustrator.
215 RON / buc
Curs Adobe pentru web design
Curs Adobe pentru web design
Curs Adobe Photoshop CC si Adobe Illustrator CC pentru web design. Tehnicile Photoshop pentru web design sunt diferite de tehnicile de lucru pentru tipar. Va prezentam in acest DVD tot ceea ce trebuie sa stiti referitor la editarea imaginii in spatiul web.
90 RON / buc
Curs web design, magazin virtual
Curs web design, magazin virtual
Nu doriti sa lucrati in cod HTML si CSS, nu aveti cunostinte de programare sau nu aveti timp pentru editarea in cod, dar doriti sa realizati o pagina web moderna, ori un magazin virtual? Cursul WebSite X5 va invata sa lucrati simplu, deplasand elemente de design pe ecran, iar programul va genera automat un cod curat, in limbaj HTML 5 si CSS 3. Veti realiza automat o pagina web cu un design responsive, fluid, adaptat oricarei rezolutii.
175 RON
Curs 3D Studio Max 2016
Curs 3D Studio Max 2016
Cursul video 3D Studio Max este alcatuit din 3 DVD cu 200 de lectii video, insotite de peste 560 de exercitii in format 3D Studio Max, aflate in stadiul initial, intermediar si final, astfel incat la finalul unei lectii video sa va puteti evalua progresul
350 RON
Curs Adobe Photoshop 2016
Curs Adobe Photoshop 2016
Trei DVD continand 117 lectii video si peste 580 de fisiere de exercitiu si presetari, care va asista de-a lungul procesului de invatare a lucrului cu Adobe Photoshop CC, ultima versiune. Pe baza exercitiilor in stadiu initial si final si cu ajutorul lectiilor si explicatiilor audio, veti reusi sa invatati de la setari de interfata, pana la corectii de imagine complexe, editari fotografice si colaje, veti putea ajusta si repara orice imagine pentru web design sau print. Cursul este conceput pe baza a 15 de ani de experienta in grafica si design.
255 RON / buc
Curs european Autocad
Curs european Autocad
Curs Autocad 2D si 3D, Proiect international, lectii video dupa care se studiaza in 5 tari europene. Cursul este tradus in 5 limbi straine! Cursul este inregistrat ISBN si conceput de formatori de formator ANC/CNFPA. Structura lectiilor video a fost conceputa de specialisti in formarea de personal din Belgia, Germania, Italia si Olanda. Studiati in confortul caminului dumneavoastra, in propriul ritm, urmarind lectiile video, ascultand explicatiile audio, studiind zonele de zoom din lectiile video, indicatiile din casutele de detaliere de pe ecran si lucrand cu fisierele de exercitii puse la dispozitia dvs. pe DVD. Cursul are teste de final de capitol, exercitii in stadiul initial si final.
265 RON / buc
Curs Autocad fara licenta Autodesk
Curs Autocad fara licenta Autodesk
Sunteti inginer, arhitect, constructor si aveti nevoie sa creati, sa modificati desene Autocad in format DWG / DXF, dar nu va permiteti o licenta Autocad ?
175 RON / buc
Curs Autocad 2015 - 2017
Curs Autocad 2015 - 2017
Doua DVD cu lectii video profesionale in limba romana, insotite de 580 de exercitii in stadiul initial si final.
560 RON / buc
Curs unghii autorizat
Curs unghii autorizat
Va oferim cursuri de baza acreditate ANC,diplomele sunt recunoscute national si international .Aceste cursuri se adreseaza persoanelor care vor sa practice meseria de Stilist protezist unghii . De asemenea oferim si cursuri de perfectionare ,adresate persoanelor care au la activ un curs de baza si doresc sa isi imbunatateasca tehnica de lucru Iata doar 3 motive pentru care sa alegi scoala noastra : 1. Traineri participanti si castigatori la concursurile internationale, cu o vasta experienta , bine pregatiti pentru a preda cele mai bune tehnici in materie de unghii 2. Materialele puse la dispozitia cursantelor sunt de inalta calitate iar pe perioada cursului elevele vor beneficia de o reducere de 15% la toate produsele si dupa terminarea cursului reducerea va fi de 10% 3. Pretul cursului este foarte avantajos Putem veni in orice localitate daca se strange o grupa minima de persoane. pentru de talii sau inscrieri ne puteti contacta la numarul de telefon : 0741603772
670 RON / luna
Cursuri Regie de Film
Cursuri Regie de Film
Absolvent UNATC, ofer meditatii pentru admitere la Regie de Film. Continut: etapele realizarii unui film, scenaristica, decupaj regizoral, analiza cinematografica, istoria filmului universal, exercitii ca la examen, suport in realizarea portofoliului. 2 ore/sedinta. Grupe de maxim 3 persoane.
70 RON
Instructor auto bucuresti
Instructor auto bucuresti
Scolarizez elevi in vederea obtinerii permisului de conducere pe auto Dacia Logan, in cadrul scolii AUTO SPEED DRIVE. Orele de conducere se programeaza impreuna cu elevul, se efectueaza chiar si in week-end si sunt adaptate conform necesitatilor elevului. Tarifele practicate de scoala soastra sunt: Cursuri conducere categoria B (scoala de soferi): 1300 ron (include analize medicale, examen psihologic, cursurile de conducere propriu-zise, rezervarea masinii in ziua de examen ) Sedinte suplimentare de conducere: 60 ron/sedinta (2 ore cu pauza de 20 min).
1.300 RON
0re suplimentare de conducere auto
0re suplimentare de conducere auto
Sedinta suplimentara de conducere 60 de ron. Examen / traseu 200 ron. Ore de conducere si pe masina elevului ptr cei care detin permis de conducere. Programari si inscrieri la Tel: 0785.125.125
60 RON
Deschidere curs Formator
Deschidere curs Formator
Level Up Learning in colaboare cu Fundatia pentru Formare Profesionala si Invatamant Preuniversitar Viitor organizeaza in Bucuresti cursul de Formator. Cod C. O. R. / N. C. : 241205 Durata: 1 luna Acreditat: Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Pret: 300 lei Modalitate plata: in rate Conditii de acces: studii superioare Descrierea ocupatiei: Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează şi revizuieşte activităţi teoretice / practice şi / sau programe de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau la locul de muncă. Această definiţie extinsă este compatibilă cu definiţiile date formatorului la nivel european. Ca urmare, formatorul este: • Conceptor al programelor de formare, pe baza documentelor normative în vigoare, a standardelor ocupaţionale / de pregătire profesională şi a nevoilor unui anumit sector sau domeniu de activitate – inclusiv al celui de formare a formatorilor. • Proiectant al programelor şi al activităţilor de formare, pe baza identificării nevoii şi cererii de formare dintr-un anumit sector sau domeniu de activitate. • Organizator al programelor de formare, asigurând toate condiţiile necesare desfăşurării optime a programului de formare. Facilitator al procesului de învăţare şi de dezvoltare prin crearea unor situaţii de învăţare adecvate dezvoltării competenţelor profesionale care se constituie în ţinte ale formării. • Evaluator al competenţelor efectiv formate sau dezvoltate la participanţii la formare, precum şi al propriei prestaţii ca formator. Evaluator al programelor de formare – atât al celor proprii, cât şi al programelor de formare propuse spre evaluare în vederea autorizării. • Persoană care învaţă pe tot parcursul carierei profesionale, dezvoltându-şi permanent propriile competenţe de formator. Competente dobandite: 1. Pregătirea formării 2. Realizarea activităţilor de formare 3. Evaluarea participanţilor la formare 4. Aplicarea metodelor şi tehnicilor speciale de formare 5. Marketing-ul formării 6. Proiectarea programelor de formare 7. Organizarea programelor şi a stagiilor de formare 8. Evaluarea, revizuirea şi asigurarea calităţii programelor şi a stagiilor de formare Beneficii si oportunitati: Recunoastere profesionala a certificatului obtinut, conform legislatiei in vigoare (OUG 129/2000 Republicata). Cursul se adreseaza profesionistilor care lucreaza cu oamenii, conduc sedinte, modereaza discutii, activeaza in domeniul educatiei formale sau non-formale, in companii private sau in mediul ONG, in mediul academic, care dezvolta activitati de training, prezentari de produse, work-shop-uri , formatorilor cu experiență care doresc să obțină certificatul de formator sau pur si simplu sunt interesati de propria dezvoltare. Costul cursului include toate taxele aferente participarii. Certificatul eliberat va fi insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului. Pentru informatii suplimentare si inscrieri : 0765 973 291
300 RON
Spss bucuresti statistica avansata
Spss bucuresti statistica avansata
spss statistica avansata spss statistica avansata pentru orice fel de proiecte : -marketing -cercetari de piata -psihologie -sociologie -pedagogie -medicina detalii 0766.995.205
1 RON / zi
Pagina 1 din 2    1 2 Urmatoare