Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Programator junior
Cautam coleg/colega cu urmatoarele responsabilitati: 1. Elaboreaza si intretine aplicatii software si baze de date - Proiecteaza scheme logice si diagrame pentru structurarea cerintelor proiectului in secvente logice - Elaboreaza module de cod in limbaje de programare folosind medii de dezvoltare integrate - Configureaza aplicatiile necesare, testeaza aplicatiile si modifica programele - Proiecteaza si modifica structura bazelor de date prin codarea descrierii datelor folosind sisteme de gestiune a bazelor de date relationale 2. Ofera asistenta utilizatorilor pentru folosirea proiectelor software dezvoltate - Pregateste documentatia necesara utilizatorilor - Asigura asistenta utilizatorilor prin demonstratii practice si prezentari 3. Dezvolta baza de cunostinte de specialitate a compartimentului - Se documenteaza permanent pe teme de specialitate (studiaza carti si reviste in domeniu, documentatia in format electronic, participa in liste de discutii pe temele de interes) - Colecteaza, structureaza si analizeaza informatiile - Intocmeste rapoarte tehnice - Asigura accesul celorlalti membri ai echipei la informatiile colectate CUNOSTINTE NECESARE: - Cunoștiințe privind administrarea bazelor de date mari, relaționarea bazelor de date, cunoaște limbajul SQL, MS Access pentru accesarea și prelucrarea bazelor de date; - Să cunoască tehnologii specifice WEB (HTML, CSS, jQuery, XML) și programare web: PHP; - Să fii o persoană tânără, eficientă, flexibilă; - Constituie avantaj cunoștiințe de: Visual Studio, C#, C/C++, Java, Linux și alte platforme/ medii de programare consacrate. APTITUDINI SI DEPRINDERI NECESARE: - Gandire tehnica analitica - Aptitudine generala de invatare - Aptitudini de comunicare - Planificare si organizare a operatiilor si activitatilor - Acordare si transmitere de informatii - Culegere, clasificare si interpretare a informatiilor - Acordare de consultanta si consiliere CERINTE PENTRU EXERCITARE: - Atentie concentrata si distributiva - Flexibilitate mentala - Initiativa - Echilibru emotional - Capacitate de a lucra cu oamenii - Rezistenta mare la stres - Usurinta, claritate si coerenta in exprimare Oferta (beneficii, avantaje): Dezvoltare profesională continuă prin traininguri Managementul carierei și orientare profesională în cadrul companiei
1 RON
Fara poza
Sofer livrator carcase Franta
Descrierea jobului: EBC HR Solutions angajeaza 1 SOFER LIVRATOR pentru unul din clientii sai din Franta. Persoana selectata va realiza livrari de carcase de porc catre diversi clienti (magazine sau depozite) in Franta. Responsabilități: • Conducerea unui camion intre 3.5 – 15 tone pe diferite trasee pentru realizarea livrarilor; • Livrarea carcaselor de carne de porc diferitelor magazine sau depozite; • Incarcarea carcaselor de carne cu ajutorul unui sistem pe sine (carcasele sunt taiate in bucati); • Descarcarea carcaselor taiate in bucati (acestea cantaresc maximum 50 kg). Cerinte • Experiență minimum 3 ani ca sofer categoria C; • Permis de conducere categoriile B + C; • Atestat transport marfa + Card tahograf; • Cunoasterea limbii franceze la nivel conversational; • Persoana cu o conditie fizica buna, care sa poata lucra independent si interesat de o colaborare pe termen lung. Beneficii: • Salariu fix; • Cazare și utilități asigurate; • Masina de serviciu; • Asigurare medicala.
1.459 EUR / luna
Angajam Muncitori
Angajam Muncitori
Muncitori calificati Firma de constructii, angajam urgent rigipsari cu experienta, contract de munca, perioada nelimitata, pt. Germania, salariu foarte bun, conditii f. bune, relatii la tel.,
1.600 EUR / luna
Ejobs
Angajam montatori covor PVC, linoleum, t
Angajam montatori covor PVC, linoleum, t
Malex Concept Design isi mareste echipa de montatori. Datorita seriozitatii, promptitudinii si mai ales a profesionalismului, societatea noastra este in plina ascensiune, de aceea cautam colaboratori noi. Angajam montatori in domeniul pardoselilor calde (covor PVC, linoleum, tapet PVC, tapet decorativ, tapet fibra de sticla, parchet, mocheta). Aspectul ingrijit, seriozitatea si mai ales dorinta de munca vor fi un plus in relatia cu echipa noastra. Toate detaliile privind conditiile de colaborare cu societatea noastra se vor stabili la interviu prin proba de lucru
Job part-time
Job part-time
Cautam persoane din Bucuresti care sa foloseasca cosmetice la centrul nostru. REMUNERATIE INTRE 80-500 LEI !!! Criterii : - nu sunteti in baza de date; - locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge (transportul nu se deconteaza ); - cetatenie romana,carte de identitate romana valabila; - femei si barbati; - varsta intre 18-65 ani; - sunteti clinic sanatos/a si nu figurati in evidenta cu boli cronice; - cu pigmentul pielii deschis sau usor masliniu la culoare; - fara tratament medical zilnic; - nu ati fost la solar sau plaja in ultimele 3 luni; - nu ati luat recent antibiotice; - specificati daca ati luat in ultimele 3 luni suplimente alimentare sau alte medicamente; - sa nu fie cazul de pilozitate excesiva pe spate(intre omoplati); - nu aveti pe spate (intre omoplati)iritatii,pete pigmentare,alunite,acnee; - nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj; - nu sunteti insarcinata; - nu alaptati; - nu sunteti alergic/a la medicamente sau produse dermato-cosmetice; - puteti avea venturi suplimentare(fiindca se declara la ANAF); - nu primiti pensie medicala de gradul 1 sau 2.
500 RON / luna
Fara poza
Agenți Livratori - Unix Auto
UNIX Auto angajează AGENȚI LIVRATORI în București! Ești interesat de mașini, îți place să conduci? Atunci locul tău este în echipa noastră! Căutăm pentru echipa din București Sectorul 5 conducători pricepuți, dornici de muncă, care vor să formeze legături profesionale și vor să aibă un loc de muncă dinamic și de lungă durată cu un plan de carieră clar. Alătură-te echipei noastre! Așteptăm să ne cunoaștem!
INGRIJITOARE pentru clinici si spitale p
INGRIJITOARE pentru clinici si spitale p
Firma de recrutare, angajam Ingrijitoare pentru clinici medicale si spitale private din Bucuresti. Program de lucru: 12 ore/ zi (1 zi lucratoare / 1 zi libera). Salariul lunar net: 1250 Lei + tichete de masa. Contract de munca perioada nedeterminata. Bonus oferit de angajator: Servicii medicale gratuite. Profil candidat: - experienta anterioara reprezinta avantaj; - persoana politicoasa, serioasa, punctuala, discreta; Programari interviu telefonic: 0735.179.929; 021.223.23.59 sau trimite CV-ul tau.
1.450 RON / luna
Bona part-time in Otopeni
Bona part-time in Otopeni
Angajam BONA pentru familie deosebita in Otopeni. Varsta copil: 1 an 3 luni Program de lucru: 8 ore/ zi. Activitatea se va desfasura 4 zile/ saptamana, in zilele de Luni, Marti, Miercuri si Joi. Salariul lunar oferit: 2000 - 2600 lei Cerinte post: experienta anterioara pe post similar sau calificare pedagogica (educatoare), prezentarea referintelor, persoana serioasa, proactiva, interesata de o colaborare pe termen lung. Programari interviu: 0735.179.929; 021.223.23.59 de Luni pana Vineri intre orele 10.00 – 17.00 sau trimite CV. Firma de recrutare, selectie si plasare de personal din Bucuresti, angajam pentru familii deosebite. Ne recomanda experienta de 13 ani pe piata muncii din Romania
2.600 RON / luna
Bona in Corbeanca
Bona in Corbeanca
Angajam BONA pentru familie deosebita in Corbeanca, Jud. Ilfov. Varsta copil: 3 ani Program de lucru: 8 ore/zi, de Luni pana Vineri Salariul lunar oferit: 1800-2000 lei Cerinte post: experienta anterioara reprezinta avantaj, persoana serioasa, activa, interesata de o colaborare pe termen lung. Programari interviu: 0735.179.929; 021.223.23.59 de Luni pana Vineri intre orele 10.00 – 17.00 sau trimite CV. Ne recomanda experienta de 13 ani pe piata muncii din Romania.
2.000 RON / luna
MENAJERA in Baneasa
MENAJERA in Baneasa
Angajam Menajera pentru familie deosebita din zona Baneasa. Program de lucru: 8 ore / zi, de Luni pana Vineri Cerinte post: experienta anterioara (prezentarea referintelor), persoana organizata, serioasa, interesata de o colaborare pe termen lung. Salariul oferit: 2000 lei , contract de munca. Programari interviu telefonic: 0735.179.929; 021.223.23.59 de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 17:00 sau trimite CV. Ne recomanda experienta de 13 ani pe piata muncii din Romania.
2.000 RON / luna
Angajam Menajera, strainatate – 1.000 Eu
Angajam Menajera, strainatate – 1.000 Eu
Angajam Menajera pentru familie deosebita din Amsterdam, Olanda. Program de lucru: intern, de Luni pana Vineri. Cerinte post: experienta anterioara (prezentarea referintelor), permis de conducere categoria B, cunostinte limba engleza (nivel conversational), persoana interesata de o colaborare pe termen lung. Salariul lunar oferit: 1.000 Euro (cazarea, hrana si transportul sunt asigurate de angajator) Ne recomanda experienta de 12 ani pe piata muncii din Romania. Programari interviu: 0735.179.929; 021.223.23.59 de Luni pana Vineri, intre orele 10.00 – 17.00 sau trimite CV.
1.000 EUR / luna
Bona de week-end, Zona Herastrau
Bona de week-end, Zona Herastrau
Angajam BONA pentru familie deosebita, zona Herastrau Program de lucru part-time: 2-3 week-end-uri lucratoare/ luna (intern) si 2-3 nopti/ saptamana (intervalul 20:00 – 08:00) Salariul lunar oferit: 2400 lei Cerinte post: experienta anterioara, persoana serioasa, activa, interesata de o colaborare pe termen lung. Programari interviu: 0735.179.929; 021.223.23.59 de Luni pana Vineri intre orele 10.00 – 17.00 sau trimite CV.
2.400 RON
MENAJERA pentru CLINICA MEDICALA (3 post
MENAJERA pentru CLINICA MEDICALA (3 post
Angajam Menajere pentru sediu clinica medicala din Bucuresti, sector 1. Cerinte post: experienta anterioara reprezinta avantaj, seriozitate, persoana interesata de o colaborare pe termen lung. Program de lucru: 8 ore/zi in ture Angajare cu contract de munca pentru perioada nedeterminata. Salariul lunar: 1300 lei, tichete de masa Programari interviu telefonic 0735.179.929; 021.223.23.59 de Luni pana Vineri sau trimite CV la adresa de email specificata. Ne recomanda experienta de 13 ani pe piata muncii din Romania.
1.500 RON / luna
Menajera scoala privata, Baneasa
Menajera scoala privata, Baneasa
Angajam menajera pentru scoala privata din Baneasa, sector1. Cerinte post: experienta ca menajera reprezinta avantaj, seriozitate, persoana interesata de o colaborare pe termen lung. Program de lucru: 8 ore/ zi de Luni pana Vineri Salariul lunar net: 1500 Lei. Contract de munca perioada nedeterminata. Programari interviu: 0735.179.929; 021.223.23.59 sau trimite CV. Ne recomanda experienta de 12 ani pe piata muncii din Romania.
1.500 RON
BONA interna in Bucuresti
BONA interna in Bucuresti
Angajam BONA interna pentru familie deosebita din Bucuresti, Baneasa. Program de lucru: intern. Cazarea si hrana sunt asigurate de familia angajatoare. Se ofera 2 week-end-uri libere/ luna. Salariul lunar oferit: 800 Euro Cerinte post: Experienta anterioara reprezinta avantaj – prezentarea referintelor, studii medii, persoana vesela, discreta, interesata de o colaborare pe termen lung. Programari interviu: 021.223.23.59; 0735.179.929 de Luni pana Vineri intre orele 10.00 – 17.00 sau trimite CV. Firma de recrutare, selectie si plasare de personal din Bucuresti, angajam pentru familii deosebite. Ne recomanda experienta de 13 ani pe piata muncii din Romania
3.600 RON / luna
Menajera coordonator pentru clinica priv
Menajera coordonator pentru clinica priv
Angajam menajera coordonator, sef departament curatenie, pentru clinica privata din Bucuresti. Cerinte post: experienta pe post similar reprezinta avantaj, seriozitate, persoana interesata de o colaborare pe termen lung. Program de lucru: 8 ore/ zi de Luni pana Vineri Oferta salariala: 1800 lei, tichete de masa. Contract de munca perioada nedeterminata. Bonus: serviciii medicale gratuite oferite de angajator. Programari interviu: 0735.179.929; 021.223.23.59 sau trimite CV.
1.800 RON
Ejobs
Menajera in Mogosoaia
Menajera in Mogosoaia
Angajam MENAJERA part-time pentru familie deosebita din Mogosoaia. Program de lucru part-time: 3 zile/ saptamana Salariul oferit: 100 – 120 lei / zi Cerinte post: experienta anterioara reprezinta avantaj, atenta la detalii, persoana serioasa interesata de un angajament pe termen lung. Programari interviu: 021.223.23.59; 0735.179.929 de Luni pana Vineri intre orele 10.00 – 17.00 sau trimite CV. Firma de recrutare, selectie si plasare de personal din Bucuresti, angajam pentru familii deosebite. Ne recomanda experienta de 13 ani pe piata muncii din Romania.
1.400 RON / luna
MENAJERA, Piata Domenii
MENAJERA, Piata Domenii
Angajam Menajera pentru familie deosebita din zona Domenii, sector 1. Program de lucru part-time: 3 zile/ saptamana Salariul oferit: 120 -130 lei/ zi Cerinte post: experienta anterioara (prezentarea referintelor), persoana organizata, serioasa, interesata de o colaborare pe termen lung. Programari interviu telefonic: 0735.179.929; 021.223.23.59 de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 17:00 sau trimite CV.
1.600 RON / luna
Ingtijire batrani Anglia
Ingtijire batrani Anglia
Se cauta persoane pentru a lucra in azil de batrani in Anglia. Trimite CV-ul tau in limba engleza la adresa de email precizata si vei fi contactat pentru interviu. Nivelul limbii engleze trebuie sa fie conversational. Nu se percepe comision. Se plateste £7,50/h pentru 37,5h/saptamana si £7,60/saptamana pentru orele extra( pentru infirmiera), se lucreaza 40h-70h/saptamana, se face contract de munca pe 3 ani.
1.700 EUR
S.C. angajeaza alpinist utilitar
S.C. angajeaza alpinist utilitar
S.C. angajeaza alpinist utilitar ( experienta constituie un avantaj ), disponibil la deplasari in tara, posesor carnet de conducere, cat. B . Tel. : 0723/435.181
2.000 RON / luna
Pagina 1 din 6    1 2 3 4 5 6 Urmatoare