Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Angajam fete pentru videochat
Anul acesta tu esti Mos Craciun! Bifeaza totul in lista ta de dorinte si a celor dragi! Castiga peste 2000$ din conversatii online. Echipa prietenoasa. Program flexibil, part time/ full time! Posibil cazare si plata la zi. Telefon: 0732932117 / 0767942840
Compresoare motoare frigorifice
Compresoare, motoare frigorifice, modele Aspera, Danfoss, Electrolux, SC, FR, NL, GL, second hand, mixte cu ulei demontate de pe echipamente frigorifice profesionale functionale: congelatoare, frigidere, rafturi frigorifice. Preturi intre 100-300 lei/buc; 0722 932 932
100 RON / buc
Baldana, teren 4869 mp deschidere 20m, a
- Alta zona
intre case, str Independentei 202, prima strada dupa MegaImage, 25 km din Piata Victoriei, dupaTartasesti, 52.000 EUR net, pacman.help@gmail.com, nu doresc promovare, particular din Bucuresti
520.000 EUR / buc
Hotelier germania
Chelneri cu experienta dornici de munca in Germania, in domeniul hotelier, sunt rugati sa ne contacteze urgent la tel. 0756 801 914; sau 0763 109 068! Angajatorul german ofera un salariu de 1400 euro/luna, cazare, 3 mese/zi si asigurare medicala prin centrul de urgenta non stop al statului german, pe toata perioada contractuala.Detalii pentru plecarea din 28.11.2014 de L-V orele 9-19.
1.400 EUR / luna
Constructii germania
Oportunitate de angajare in Germania, sofer basculanta in constructii, cu forme legale de munca pe o perioada demaxim 2 ani cu posibilitate de prelungire. Salarizarea se efectueaza lunar, aceasta fiind 1600 euro/luna, se asigura cazare, o masa/zi.De catre angajator se plateste asigurare medicala pe toata perioada contractuala.Plecari urgente in 28.11.2014; detalii la tel. 0763 109 068; 0756 801 914; de L-V 9-19.
1.600 EUR / luna
Sofer basculanta germania
Oportunitate de angajare in Germania, sofer basculanta in constructii, cu forme legale de munca pe o perioada demaxim 2 ani cu posibilitate de prelungire. Salarizarea se efectueaza lunar, aceasta fiind 1600 euro/luna, se asigura cazare, o masa/zi.De catre angajator se plateste asigurare medicala pe toata perioada contractuala.Plecari urgente in 28.11.2014; detalii la tel. 0763 109 068; 0756 801 914; de L-V 9-19.
1.600 EUR / luna
Vand casa din caramida in sat ceacu
- Alta zona
An 1977
100 mp
7 camere
mobilat
Vand casa in Ceacu din caramida ,suprafata construita 100 mp,plus teren aferent curtii 1800 mp,cu fundatie solida,drumul de acces este pietruit ,pompa apa in curte,soba teracota,bolta vita de vie,aproape de statie auto,aproape de parculet,zona linistita. Casa se vinde cu mobila care este in ea. Casa se afla la sat Ceacu ,localitatea Calarasi ,la 10 km de calarasi si la 100 km de bucuresti ,cu iesire la DN 3. Sau schimb cu garsoniera sau apt. Pret vanzare 67.000 ron Detalii la telefon 0734.144.196
15.000 EUR
Femeie Germania
Oferim locuri de munca pentru femeie de servici in Germania cu contract de munca individual , cazare si un salariu atractiv .Pentru mai multe informatii si pentru programarea unui interviu sunati de luni pana vineri intre orele 9-17
1.200 EUR / luna
Constructii
Angajam personal calificat si necalificat, varsta maxima 58 de ani. Italia, Cehia, Germania. In constructii civile si confectii metalice. Salarii foarte avantajoase, de 1800 de euro pentru calificati, 1600 necalificati, cazare si masa asiugurate. 3 mese/zi sau diurna lunara de 300 de euro pentru mancare. Plecari inainte de sarbatori. Contact: 0756473345, 0730974561
1.600 EUR / luna
Miere Naturala de rapita
Vand miere naturala de rapita din 2014.Accept orice test al calitatii produsului. Pentru eventuale neplaceri legate de produs pot inapoia banii integral.Locuiesc in zona Titan dar pot livra la domiciliu si in zonele invecinate. Produsul se vinde ambalat la borcane de sticla noi.Pretul borcanului este inclus in pretul de vanzare. Pretul este de 22 lei pe kg.
22 RON / kg
Sisteme de securitate si administrare se
Digital Tronix Solution ofera o gama variata de servicii atat pentru persoanele juridice cat si pentru persoanele fizice. Configurare routere, depanare hardware, proiectare retele, cablare structurata, instalare camera de supraveghere si administrare servere: servere linux, servere mail, servere stocare si filtrare trafic sau print servere! Pentru mai multe detalii contactati-ne! Telefon: 0760121043 Email: reclama@dtronix.net
1 RON
Curs Web Design
In acest Curs Web Design veti descoperi o uluitoare suita de editare grafica si WEB DESIGN, de talia Adobe Dreamweaver, dar gratuita. Urmarind acest curs de web design veti invata rapid sa creati o pagina web de la zero, inclusiv elementele grafice componente, un fotoalbum, inserare de elemente grafice, in cel mai simplu si rapid mod cu putinta.
120 RON / buc
Curs principii de design
Curs Principii de Design, Estetica Imaginii. Lectiile Video din acest curs sunt destinate acelora care nu au timp sa urmeze o facultate de profil pentru a studia principii si elemente de design, dar doresc sa eficientizeze comunicarea informatiei scrise. Lectiile sunt simplu sintetizate, aplicativ, usor de urmarit, iar beneficiul informational obtinut - major.
100 RON / buc
Curs Joomla
Cursul CMS. Joomla! este un puternic instrument profesional de editare Web in sistem CMS Content Management System, premiat in nenumarate ocazii, gratuit. Acest curs de web design este un produs web de exceptie, care va ajuta sa construiti web siteuri interactive si alte puternice aplicatii online, fara a invatata php/asp/MySql.
150 RON / buc
Curs international Autocad 2D si 3D
Curs Autocad 2D si 3D, Proiect international, lectii video dupa care se studiaza in 5 tari europene. Cursul este tradus in 5 limbi straine! Cursul este inregistrat ISBN si conceput de formatori de formator ANC/CNFPA. Structura lectiilor video a fost conceputa de specialisti in formarea de personal din Belgia, Germania, Italia si Olanda. Studiati in confortul caminului dumneavoastra, in propriul ritm, urmarind lectiile video, ascultand explicatiile audio, studiind zonele de zoom din lectiile video, indicatiile din casutele de detaliere de pe ecran si lucrand cu fisierele de exercitii puse la dispozitia dvs. pe DVD. Cursul are teste de final de capitol, exercitii in stadiul initial si final.
520 RON / buc
Curs editare imagine cu GIMP
Curs editare imagine, prelucrare fotografie. Invăţaţi cum se corecteaza o fotografie, cum se modifica o imagine, cum creaţi un afis, realizati un colaj foto, sau cum reparati o fotografie. Veti asista la un curs de grafica despre Procesarea Computerizata a Imaginii cu un extrem de puternic editor de imagine, gratuit si legal, stabil si rapid, lucrand pe layere / straturi.
150 RON / buc
Curs Corel C.A.D.
Curs Corel CAD pentru 'Utilizarea aplicatiilor de tip CAD' cu ajutorul progamului Corel Draw, executarea desenelor tehnice in format dwg si dxf, respectand toate standardele CAD, cu ajutorul Corel Draw. Nu este neaparat nevoie de Autocad pentru desen tehnic. Workflow complet pentru orice desen vectorial, logo, sigle, machetari.
120 RON / buc
Curs Adobe Illustrator
Curs profesional Adobe Illustrator, Lectii Video Aveti la dispozitie un pachet complet de lectii video care constituie un foarte eficient curs la distanta. Studiati in propriul ritm, in confortul casei proprii, tehnicile de lucru cu cel mai raspandit program de grafica vectoriala devenit deja standard, Adobe Illustrator. Urmariti operatiile desfasurate pe ecran, ascultati explicatiile audio, urmariti explicatiile scrise pe filmele lectiilor, apoi reluati aceleasi tehnici pe propria dvs statie de lucru. Aveti la dispozitie exercitii in stadiul initial si final, cel la care trebuie sa ajungeti dupa ce urmati operatiile descrise in lectia respectiva. Puteti accesa o librarie de Brush Si Gradients, din care sa alegeti instrumente de lucru pentru propriile lucrari grafice.
200 RON / buc
Formatia Simona Tone - Evenimente
Formatia Simona Tone - Muzica Pentru Evenimente Componenta Orchestra: Format 6 Membrii. 1. Simona Tone solista muzica populara, de petrecere si lautareasca(Lider) 2. Solist muzica usoara romaneasca si internationala. 3.Solist Acordeon 4.Vioara sau Clarinet(optional) 5. Clape 6. Sistem Audio Componenta Taraf;Format 8 Membrii. 1.Simona Tone solista muzica populara, de petrecere si lautareasca(Lider) 2. Solist muzica usoara romaneasca si internationala. 3.Solist Acordeon 4.Vioara sau Clarinet(optional) 5. Clape 6. Tambal 7.Contrabas 8. Sistem Audio Orchestra-Taraful Simona Tone vine in intampinare noului sezon wedding cu un spectacol artistic fara concurenta pe piata autohtona. Orchestra poate sustine programul integral al unei nunti cu o interpretare si tinuta la un inalt nivel artistic. Orchestra Simona Tone abordeaza un concept deosebit pentru fiecare eveniment in parte. Misiunea noastra principala este crearea unui show desavarsit pentru fiecare eveniment in parte. Cu o experienta foarte bogata si cu o atitudine artistica impecabila, Orchestra noastra garanteaza reusita evenimentului dvs!. Conceptul nostru muzical este perfect adaptat cerintelor unui astfel de eveniment. Garantam Reusita Fiecarui Eveniment!! Cu drag, Simona Tone!
1 EUR
Verificare metrologica apometre
Efectuam verificare metrologica ale a apometrelor dvs.
Pagina 1 din 61    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...Urmatoare