Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Mașină ; de splălat vase A...
Mașină ; de splălat vase A...
Mașină de splălat vase Hotpoint Ariston LS2430. Preț negociabil 450 RON (plus taxe poștale, dacă este cazul).
450 RON / buc
Igienizare,cura tare,revizie aparate de...
Igienizare,cura tare,revizie aparate de...
Intretinem aparate de aer conditionat . Curatare aparate de aer conditionat orice model, asiguram montaj si service pentru orice model de aparat de aer conditionat. Revizie aer conditionat la numai 90 ron. Revizie aer conditionat Orice model Oferta servicii de intretinere 1. Curatarea filtrelor unitatii din interior. 2. Curatarea unitatii interioare cu substante dezinfectante. 3. Verificarea presiunii instalaţiei şi completarea cu agent frigorific (contra cost) unde este cazul. 4. Verificarea sistemelor de fixare ale ambelor unităţi. 5. Verificarea legaturilor electrice ale aparatului . Tarif intretinere 90 ron ( septembrie aprilie ) Asiguram orice interventie service , reconditionare ,intretinere pentru orice model de aparat de aer conditionat. Inlocuim condensatori . Reparatii placi elecronice . Reparatii senzor inflarosu . Schimbare condensator ventilator unitate interioara - exterioara . Inlocuire senzori unitate interioara - exterioara.
90 RON / buc
Aer conditionat arctic,alizze,d aikin,
Aer conditionat arctic,alizze,d aikin,
Incarcare freon orice model(R 22 , R 407C , R 410A) Demontat aer conditionat cu recuperarea freonului de pe instalatie si sigilare. Asiguram orice interventie service , reconditionare ,intretinere pentru orice model de aparat de aer conditionat. Inlocuim condensatori . Reparatii placi elecronice . Reparatii senzor inflarosu . Schimbare condensator ventilator unitate interioara - exterioara . Inlocuire senzori unitate interioara - exterioara. Executam Service, Montaj Aer Conditionat orice model . Intretinem aparate de aer conditionat . Curatare aparate de aer conditionat orice model, asiguram montaj si service pentru orice model de aparat de aer conditionat. Revizie aer conditionat la numai 90 ron. Revizie aer conditionat Orice model Oferta servicii de intretinere 1. Curatarea filtrelor unitatii din interior. 2. Curatarea unitatii interioare cu substante dezinfectante. 3. Verificarea presiunii instalatiei si completarea cu agent frigorific (contra cost) unde este cazul. 4. Verificarea sistemelor de fixare ale ambelor unitati. 5. Verificarea legaturilor electrice ale aparatului . Tarif intretinere 90 ron ( septembrie aprilie )
90 RON / buc
MONTAJ AER CONDITIONAT
MONTAJ AER CONDITIONAT
DDC AERCLIM o firma specializata in montarea, intretinerea si repararea aparatelor de aer conditionat si de climatizare. Oferim servicii complete de intretinere si interventii promte pentru remedierea oricarui defect al aparatului de aer conditionat cat si consultanta si suport tehnic. Avem mijloacele necesare si personal calificat pentru asigurarea unui serviciu de calitate. Aparatul de aer conditionat este defect? Nu mai raceste sau incalzeste incaperea uniform? Emana un miros neplacut? Noi avem solutia! Fie ca este vorba de o simpla igienizare, de inlocuire piese sau de incarcare cu freon, noi va oferim servicii de calitate, profesioniste si promte. Ne ocupam de orice tip si gama de aparat de aer conditionat si va oferim suport tehnic si consultanta gratuita. Performanta unui aparat, dar si durata medie de functionare a acestuia depind foarte mult de parametrii de functionare, revizuiti anual de catre specialisti, dar si de igienizarea periodica a radiatorului si a filtrelor. Un radiator neglijat duce pe langa consumul ridicat de energie si solicitarea la maxim a ventilatorului, la o durata de functionare si utilizare a acestuia mult mai mica. Contactati-ne cu incredere, noua ne pasa de aparatul dumneavoastra. Suntem pregatiti sa efectuam montaje, servicii, incarcari cu freon, igienizari periodice in BUCURESTI si zonele apropiate Corectitudinea, responsabilitate, abilitatea de a face lucrurile care trebuie - cum trebuie, experienta si respectul, reprezinta esenta acestei afaceri si a relatiilor cu viitori nostri parteneri.
300 RON
FRIGIDER REDBULL
FRIGIDER REDBULL
VAND FRIGIDER REDBULL
350 RON
Revizie aer conditionat bucuresti
Revizie aer conditionat bucuresti
Intretinem aparate de aer conditionat . Curatare aparate de aer conditionat orice model, asiguram montaj si service pentru orice model de aparat de aer conditionat. Revizie aer conditionat la numai 90 ron. Revizie aer conditionat Orice model Oferta servicii de intretinere 1. Curatarea filtrelor unitatii din interior. 2. Curatarea unitatii interioare cu substante dezinfectante. 3. Verificarea presiunii instalatiei si completarea cu agent frigorific (contra cost) unde este cazul. 4. Verificarea sistemelor de fixare ale ambelor unitati. 5. Verificarea legaturilor electrice ale aparatului . Tarif intretinere 90 ron ( septembrie aprilie ) Incarcare freon orice model(R 22 , R 407C , R 410A) Demontat aer conditionat cu recuperarea freonului de pe instalatie si sigilare. Executam Service, Montaj Aer Conditionat orice model . Asiguram orice interventie service , reconditionare ,intretinere pentru orice model de aparat de aer conditionat. Inlocuim condensatori . Reparatii placi elecronice . Reparatii senzor inflarosu . Schimbare condensator ventilator unitate interioara - exterioara . Inlocuire senzori unitate interioara - exterioara.
90 RON / buc
Geam aragaz /cuptor Zanussi/ Arctic/ Me
Geam aragaz /cuptor Zanussi/ Arctic/ Me
Comercializam geamuri pentru orice tip de aragaz !!! Preturile difere in functie de model si dimensiune !!! Predare personala in Bucuresti !!! 0747010378
49 RON
Aspiratoare profesionale Sprintus, echip
Aspiratoare profesionale Sprintus, echip
Cu echipamentele de curatenie de la ServExpert SRL, muncesti eficient si rapid. Oferim o gama variata de aspiratoare profesionale marca germana Sprintus, masini spalare-aspirare, detergenti industriali si alte accesorii. Produse de calitate pentru igiena si curatenie.
590 RON