Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Detailig auto curatare interior auto
Detailig auto curatare interior auto
Film-Lichid ofera servicii profesionale de curatare a tapiteriei auto prin injectie-extractie folosind echipamente profesionale si solutii speciale de ultima ora. Prin utilizarea acestei metode, mizeria se extrage din interiorul tapiteriei, reducand riscul de deteriorare a acesteia. Curatarea scaunelor/ banchetei cu aspiratorul de injective-extractie pret 200 lei + mocheta 50 lei
200 RON / buc
MENAJERA, zona Universitate  2000 lei
MENAJERA, zona Universitate 2000 lei
Nu se percepe comision la angajare. Angajam MENAJERA cu experienta pentru apartament 3 camere. Apartamentul este situat in zona Universitate, Bucuresti. Program de lucru: 6 ore/ zi, de Luni pana Sambata. Salariul lunar net: 1800 2000 lei. Cerinte post: experienta anterioara si prezentarea referintelor, persoana serioasa, atenta la detalii, interesata de un angajament pe termen lung. Programari interviu telefonic 021.223.23.59; 0735.179.929 de Luni pana Vineri intre orele 10.00 17.00 sau trimite CV. Ne recomanda experienta de 13 ani pe piata muncii din Romania.
2.000 RON / luna
Curatat saltele la domiciliu
Curatat saltele la domiciliu
CURATAT SALTELE RELAXA Pentru curatare saltele in profunzime si a fatetelor se va folosi metoda injectie-extractie la domiciliu. CURATARE SALTELE DORMEO Procesul de curatare saltele se va face conform caracteristicilor materialului si sfaturilor producatorului.
1 RON / mp
NameBox (PS)
Curatat canapele in orice locatii
Curatat canapele in orice locatii
CURATARE CANAPEA TEXTILA Materialul textil se deterioreaza in timp,pentru redarea culorilor recomandam curatarea cu aburi. CURATAT CANAPEA PIELE Canapelele din piele isi pot pierde adesea calitatea aspectului daca nu se folosesc produse speciale pentru piele.
1 RON / mp
Curatat scaune si fotolii
Curatat scaune si fotolii
Curatat scaune si fotolii in orice locatie la preturi avantajoase,pentru toate tipurile de clienti.
1 RON / mp
Curatat mocheta si covoare
Curatat mocheta si covoare
Avem oferte pentru spalat mocheta restaurant,curatat mochete cluburi la preturi accesibile tuturor clientilor si se vor calcula in functie de suprafata mochetei si de gradul de dificultate.
1 RON / mp