Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Femeie de serviciu pentru 2 scari
2 blocuri alaturate, sector 3 cauta femeie de serviciu. O scara cu 4 etaje si una cu 8 etaje. Se ofera salariu si carte de munca. program L-V (2 ore). tel: 0724.250.218 sau 0799.965.444
Fara poza
Menaj, limba franceza
Doamna peste 45 ani, vorbitoare limba franceza, ofer servicii de menaj, calcat. Mentionez ca am o experineta de 5 ani in Franta. Mai multe detaili la tel: 0785 290 489. Petra
Manu Clean Servicii de curatenie
Manu Clean Servicii de curatenie
' Manu Clean ' suntem o firma de curatenie profesionala, oferind servicii personalizate de cea mai inalta calitate si seriozitate pentru curatenia generala si de intretinere a apartamentelor, caselor rezidentiale, a birourilor si a spatiilor comeciale. Ne straduim sa oferim intotdeauna servicii de curatenie la cel mai inalt nivel, la cele mai bune preturi pentru ca toti clientii nostri sa fie multumiti. Ne concentram pe calitatea serviciilor oferite si pe satisfactia clientului adaptandu-ne in functie de programul si de cerintele clientului.
GazduireEnterprise (PS)
Fara poza
Clorura de var
compania noastra vinde clorura de var de cea mai buna calitate,ambalata la saci de 30kg
2 RON / kg
MENAJERA, zona SNAGOV
MENAJERA, zona SNAGOV
Angajam MENAJERA cu experienta pentru familie deosebita din Snagov. Program de lucru: 8 ore/ zi, de Luni pana Vineri (in intervalul orar 10:30 – 18:30) Oferta salariala: 2000 lei, contract de munca. Cerinte post: experienta anterioara (prezentarea referintelor), persoana serioasa, atenta la detalii, interesata de un angajament pe termen lung. Programari interviu telefonic 021.223.23.59; 0735.179.929 de Luni pana Vineri intre orele 10.00 – 17.00 sau trimite CV.
2.000 RON / luna
Monodisc buffer
Monodisc buffer
vand slefuitor monodisc buffer marca Wetrok,elvetian,1200w,35 kg,disc de 40cm,se poate folosi la slefuire de parchet,mozaic,sape betoane,precum si ca utilaj pt curatenie cu perie sau paduri,pret 350 eur,se poate trimite prin curier,tel 742764825
350 EUR / buc
Firma profesionala de curatenie–Bucur es...
Firma profesionala de curatenie–Bucur es...
Oferim servicii de curatenie la preturi avantajoase. Experianta in piata serviciilor de curatenie, 14 ani, suntem eficienti, atenti la detalii si seriosi. Oferim servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere, curatare mocheta, curatare covoare, curatare canapele si fotolii, etc. Inchiriem personal curatenie la cerer, 30 lei pe ora cu TVA inclus.
5 RON / mp
Curatenie apartamente
Curatenie apartamente
Firma SC Bauart Design va pune la dispozitie servicii de curatenie pentru birouri, apartamente si spatii comerciale. Serviciile noastre de curatenie va stau la dispozitie cu personal calificat si aparatura performanta. Calitatea serviciilor noastre de curatenie este ireprosabila.
100 RON / ora
Spalare interioare auto ( 100 ron )
Spalare interioare auto ( 100 ron )
Detailing auto: *curățarea plafonului; *aspirarea și curățarea amănunțită a tapițeriei și a carpetelor; *suprafața textilă este curățată cu un aspirator cu injecție-extracție(acestă operațiune elimină riscul ca bancheta sau scaunul să ramână pătat dupa detailing auto); *după uscare tapițeria textilă se tratează cu o substanță protectoare textil special formând o peliculă subțire la suprafața materialului, lasându-l să respire și conferindu-i o rezistență deosebită la murdărie; *curățarea în detaliu a instrumentelor de bord și a plasticelor; Pret: 100 RON ( la domiciliu 120 RON ) Spalare canapea – de la 60 Lei/buc | Spalare fotoliu – de la 35 Lei/buc | Spalare scaun – de la 20 Lei/buc Spalare covor cu spuma uscata / injectie-extractie – preț: 3 – 5 Lei/mp pentru suprafețe de minim 100 mp, pentru alte dimensiuni ne puteți contacta. Pentru serviciile de curatenie, preturile variaza si pleaca de la 60 RON.
60 RON