Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Servicii contabilitate si salarizare
Ofer servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane si consultanta fiscala. Consultanta privind infiintari si dizolvari de societati. Preturi avantajoase si servicii de calitate.
Fara poza
Expert contabil realizez licente diserta
Expert contabil realizez licente disertatii domeniu economic (ASE+facultati particulare) pe baza de comanda, asigurare procent plagiat in limitele admise de catre facultati pt materiile de specialitate:contabilitate, analiza, evaluare, intocmesc bilanturi pe baza elementelor prezentate(mapare balanta pe bilant) precum si indicatori specifici (conform documentatiei bilant si cpp)-calcul , intrepretare , grafice, tabele, etc rog contact phone al solicitantului
1 RON / buc
Infiintare firme Bucuresti, Contabilitat
Infiintare firme Bucuresti, Contabilitat
Infiintare firme, gazduire sediu social, infiintare radiere puncta de lucru, schimbare sediu social, prelungire mandate administrator, schimbare administrator. suspendare activitate, adaugare schimbare obiect de activitate, majorare reducere capital social, cesiune, dizolvare, lichidare radiere, alte mentiuni Registrul Coomertului. Servicii contabilitate copleta inclusive personal salarizare, medicina muncii, protectia mucii. tel: 0745657887, 0784411112, 0799819005
Facturis-online
Inspector resurse umane
Inspector resurse umane
Inspector resurse umane cu experienta, doresc colaborare reciproc avantajoasa cu societati din Bucuresti-Ilfov pentru intocmire contracte de munca, acte aditionale, decizii, adeverinte de vechime in munca, alte acte cerute de institutii, Regulament Intern, fise de post, state, fluturasi salariu, consiliere legislatia muncii, intocmire si depunere REVISAL, reprezentare in fata organelor de control ale Inspectiei Muncii. Ofer contract si factura.
Fara poza
Contabilitate
HR Contabilitate ofera servicii complete externalizate de contabilitate, resurse umane si consultanta pentru companiile din Bucuresti si judetul Ilfov.
Cuptoare cu atmosfera controlata
Cuptoare cu atmosfera controlata
Cuptoare cu atmosfera controlata In functie de tipul de proces care se desfasoara se ofera cuptoare pentru: Tratamente termo-chimice de: carburizare, nitrurare sau carbonitrurare; Tratamente termice ca: normalizarea, recoacerea, calirea si revenirea; Tratamente speciale cum ar fi calirea pentru globulizare. In functie de atmosfera necesara procesului se ofera cuptoare cu: atmosfera normala (aer) atmosfera neutra din gaze cum ar fi azotul sau argonul atmosfera reactiva pentru carburizare, nitrurare si alte procese atmosfera criogenica de pana la -150C Echipamente pentru generarea atmosferei controlate si tratamentul atmosferei reactive: generator endogaz generator exogaz repartitoare de amoniac instalatie de disociere pentru amoniac, hidrocarbura si alte gaze reactive disociate Cuptoare cu vid pentru tratamente termice eficiente energetic, dotate cu echipamente moderne care asigura indeplinirea cerintelor clientilor. Cuptoarele cu vid se folosesc pentru tratamente de calire in gaz si ulei, carburizare si nitrurare, la brazare, sinterizare. Se folosesc in domenii precum industria aeronautica, industria medicala, industria automobilelor si a masinilor grele, industria energetica. Cuptoarele vor fi concepute luand in considerare nevoile beneficiarului referitoare la spatiul util necesar, cerintele tehnice, dotarile cuptorului si echipamentele auxiliare ale acestuia. Cuptoarele cu vid pot fi atat verticale cat si orizontale in functie de solicitarile clientilor. cuptoare de tratament termic, topire si mentinere pentru aluminiu cuptoare cu vid pentru topire, rafinare metale refractare, super aliaje si metale alcaline rare cuptoare de brazare cu atmosfera controlata cuptoare de laborator pentru incercari la foc incineratoare cuptoare de preincalzire si recoacere piese de schimb si prefabricate din aliaj WWW UT E R N A LT (EUROPE)
Gazduire sediu social Bucuresti
Gazduire sediu social Bucuresti
infiintare firne Urgent Bucuresti si Ilfov, gazduire sediu social ( sediu Avocat), infiintare radiere sedii secundare, adaugare schimbare CAEN, schimbare prelungire mandat administrator, adaugare asociati, cesiune, majorare reducere capital social, dizolvare, lichidare, radiere, suspendare activitate firma, schimbare forma juridica societate, alte mentiuni Registrul Comertului. Servicii Contabilitate de la A la Z inclusiv personal salarizare, medicina muncii, protectia muncii. Alte servicii pentru firme in functie de necesitatile clientilor. Tel: 0755144788, 0784411112, 0729674724.
1 EUR / buc
FaraContabilita te
FaraContabilita te
Profesionisti in Contabilitate si Fiscalitate oferim solutii personalizate firmelor din Bucuresti si Ilfov.
400 RON
Firma de contabilitate-B ucuresti si Ilf...
Firma de contabilitate-B ucuresti si Ilf...
Servicii complete de contabilitate, salarii si resurse umane pentru orice domeniu de activitate pentru firme cu sediul in Bucuresti si Ilfov. Tarife accesibile, profesionalism, promptitudine, experienta pe piata de peste 17 ani.