Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Avocat experienta, cabinet, 0744271251
Avocat experienta, cabinet, 0744271251
AVOCAT, Asistenta si reprezentare instanta, dosare civile, penale, comerciale, muncii, divorturi, partaje, incredintare minori, procese pentru si cu asociatii de proprietari. Caut colaborare firme sau persoane cu posibilitati asistenta lunara contractuala.
100 RON / ora
Sofer DE Disponibil In Timpul Liber Lun
Sofer DE Disponibil In Timpul Liber Lun
Sofer D E Disponibil In Timpul Liber lunar Pentru Trasfer Aeroport , Curse Speciale . Experiența ! Mercedes , Setra . Rog Telefon Preamabil . Rog Seriozitate București.
100 RON
Fara poza
Rigipsari, zugravi, faiantari
Firma de constructii, Bucuresti, angajeaza faiantari, zugravi, rigipsari. Oferim cazare! ( se accepta si echipe). Pentru detalii, apelati: 0721156531 ( luni-vineri, 09.00-17.00)
1 RON
Ejobs
Fara poza
Bucatar
Bucatareasa pentru gatit la domicilul dumneavoastra sau comenzi pentru acasa , gatesc profesional buc greeasca mediteriana autentica si bucatarie romana traditionala pentru persoane cu mari pretentii, cu ingrediente naturale si sanatoase , chiar si pentru copii. Sunt o persoana care am gatit la cele mai renumite restaurante din Atena cu mare experienta si iubire de ceea ce fac si acum am nevoie de o ocupatie, consider ca pentru persoanele care nu au timp sa gateasca ca sunt potrivita pentru familii care vor sa manance sanatos si gustos. Pentru mai multe detalii sunati-ma la telefon (pt persoane cu pretenti)