Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Rigipsari, zugravi, faiantari
Firma de constructii, Bucuresti, angajeaza faiantari, zugravi, rigipsari. Oferim cazare! ( se accepta si echipe). Pentru detalii, apelati: 0721156531 ( luni-vineri, 09.00-17.00)
1 RON
Sofer DE Disponibil In Timpul Liber Lun
Sofer DE Disponibil In Timpul Liber Lun
Sofer D E Disponibil In Timpul Liber lunar Pentru Trasfer Aeroport , Curse Speciale . Experiența ! Mercedes , Setra . Rog Telefon Preamabil . Rog Seriozitate București.
100 RON
Fara poza
Bucatar
Bucatareasa pentru gatit la domicilul dumneavoastra sau comenzi pentru acasa , gatesc profesional buc greeasca mediteriana autentica si bucatarie romana traditionala pentru persoane cu mari pretentii, cu ingrediente naturale si sanatoase , chiar si pentru copii. Sunt o persoana care am gatit la cele mai renumite restaurante din Atena cu mare experienta si iubire de ceea ce fac si acum am nevoie de o ocupatie, consider ca pentru persoanele care nu au timp sa gateasca ca sunt potrivita pentru familii care vor sa manance sanatos si gustos. Pentru mai multe detalii sunati-ma la telefon (pt persoane cu pretenti)
Ejobs
Sofer Personal si Administrativ
Sofer Personal si Administrativ
Sofer Personal /Protocol si Administrativ din anul 2001 ,fara evenimente rutiere,cunoscator foarte bun al orasului Sofer cu experienta in conducerea autoturismelor de lux automate si manuale Peste 800.000 km parcursi Ofer servicii unei institutii ,firme,unei familii(dus-adus copii de la scoala si alte activitati,comisioane,ajutor afaceri) Disponibil full-time si part-time ,deplasari in tara si strainatate Ofer si cer seriozitate Razvan (0727.863.503)
2.000 RON
Fara poza
Caut un loc de munca
Caut un loc de munca (necalificat) am 41 de ani locuiesc in cartierul Crangasi sec 6, prefer sa fie tot in sec 6 munca fizica nu pot probleme de sanatate. astept ofertele dumneavoastra
1 RON