Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Productie mase plastice
Fabrica de productie ambalaje din plastic pentru industria alimentara angajeaza: muncitori calificati si necalificati, reglori masini de injectie, mecanici,lacatusi, controlori calitate.
100 RON
Oferta inchiriere ap 4 cam pta victoriei
Oferta inchiriere ap 4 cam pta victoriei
Victoriei
Etaj 6 / 10
115 mp
4 camere
2 bai
nemobilat
Ofer spre inchiriere Piata Victoriei, Apartament 4 camere, decomandat, vedere dubla, nemobilat, faianta, parchet, renovat, bucatarie noua- mobilata, 2 bai, termopane, aer conditionat, etaj 6/10 (vizavi de cladirea Deloitte-World Class, Piata Victoriei), bloc cu lift Schindler nou instalat, 900 Euro/luna MATEESCU
900 EUR / luna
Fara poza
Autocad
Cunosc Autocad 2D si 3D si doresc o colaborare in proiectare
100 RON / zi
Garsoniera disponibila 1 iullie
Garsoniera disponibila 1 iullie
Salajan
An 1977
20 mp
1 camera
1 baie
mobilat
Proprietar, inchiriez garsoniera lux 20m2, parter, zona Postavarului Billa si vecinatate Auchan Titan, modern mobilata si complet utilata. Garsoniera este izolata termic pe exterior cu grosime 10, grilaj metalic geam, canalizare proprie, curent electric refacut, intrerupatoare Legrand. Masina spalat Indesit, TV nou Philips, plita electrica, combina frigorifica. Gresie si faianta de foarte buna calitate, baie si hol gresie portelanata, iluminare baie cu spoturi, usa metalica solida, termopane stejar Salamander, plasa tantari, pat metalic cu saltea Dormeo Orthopedica, acces Internet WiFI fibra optica 300Gb, boiler electric pentru apa calda, suport genti si posete in hol, mobila tineret. Blocul este amplasat stradal langa statia 311, 101 (2 minute) si metrou la 10 minute, Nicolae Grigorescu, acces rapid la supermarket si doua piete agricole. Blocul este foarte curat, cu acces restrictionat de baza de cartele, camere video si are toate utilitatile la zi, cheltuieli lunare mici. Facturile utilitatilor vor fi administrate direct de proprietar si rambursate de catre chirias. 220 EUR / luna + 1 luna garantie.
220 EUR / luna
Locuri de munca-Anglia
Locuri de munca-Anglia
LOCURI DE MUNCA ANGLIA-diverse locatii -Vopsitori Auto cu experienta-£10-£14/ora -Laminatori fibra de sticla-£8-£8,50/ora -Tapiteri-£8-£12/ora dupa experienta -Asamblatori rame-de la £8,50/ora -Operatori masina de cusut tapiterie-de la £8.00/ora -Soferi-Van-C1-Class2-C+E -FLT si Reach Truck Drivers -Warehouse Operatives(depozit/fabrica)
10 EUR / ora
Laminatori fibra-Anglia
Laminatori fibra-Anglia
Laminatori fibra de sticla Anglia- Locatie-STOCKPORT Continental Recruitment, agenție de recrutare internațională, specializata in plasarea de personal calificat pentru diverse industii selecteaza personal pentru pozitii de laminator fibra de sticla. Cerinte: • experienta in domeniu minim 3 ani in mediu industrial • cunoștințe de limba engleza la nivel mediu • experienta in utilizarea pistolului cu pulverizator • experienta in taiere in fibra de sticla • realizare de finisaje • atentie la detalii si abilitea de a lucra sub presiunea timpului • disponibilitatea pentru relocare imediata Va oferim: • salariul de baza: £8-£11/ora in functie de experienta • posibilitatea de a lucre ore suplimentare platite suplimentar • in medie 40-45 ore pe saptamana • O poziție permanentă, stabilă și legală • Asistență în găsirea unei locuințe și îndeplinirea tuturor formalităților legate de locul de muncă în Marea Britanie • Oferim bonus de recomandare: £120/persoana Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de email. sau 07810 444368 În titlul e-mail-ului, vă rugăm să introduceți expresia – Laminator Vom contacta doar candidații care corespund cerințelor de mai sus. NEW JOBS AVAILABLE
11 EUR / ora
Diagnoza auto testare computerizata Volk
Diagnoza auto testare computerizata Volk
Servicii diagnoza auto si activare functii cu interfata originala VCDS VAGCOM aflata mereu la ultima versiune de soft pentru toata gama de masini din grupul VAG, AUDI , Volkswagen, SKODA,SEAT. Analiza rezultatului scanarii cu explicarea codurilor de eroare. -Verificare stare parametrii functionare DPF, EGR ,turbina, injectoare la motoare 1.6 TDI 2.0 TDI CR 1.9 TDI -regenerare DPF stationara. Activare functii suplimentare: -Functia 'cornering' pe proiectoare si lumini de zi SKODA OCTAVIA 2 -Activare Coming Home & Leaving Home - activare HILL HOLD -citire KM stocati in EDC16 -inchidere usi la 15 km/h cu deschidere la scoaterea cheii din contact -resetare interval service Preturi: -50 Ron diagnoza toate modulele, scanare integrala. -30 Ron activare functii, resetare interval service.
50 RON
Oferta activare lumini de zi DRL si func
Oferta activare lumini de zi DRL si func
Activare functii suplimentare: -Functia 'cornering' pe proiectoare si lumini de zi SKODA OCTAVIA 2 -Activare Coming Home & Leaving Home - activare HILL HOLD -citire KM stocati in EDC16 -inchidere usi la 15 km/h cu deschidere la scoaterea cheii din contact -resetare interval service Pret: 30 Ron
30 RON
VPN serviciu navigare in siguranta pe in
VPN serviciu navigare in siguranta pe in
Tunel VPN pentru acces nerestrictionat la internet -navigare anonima (ascunde ip real) Testare gratuita! -acces total la siteuri VIDEOCHAT la calitate HD.(acolo unde Romania este blocata) -securizeaza si protejeaza conexiunea ta la internet prin criptare de nivel militar, in acest mod nu mai pot fi furate parolele atunci cand se folosesc in comun conexiuni WiFi Prin VPN se criptează tot traficul tău online prin intermediul algoritmului 256-bit AES, cel mai puternic de pe piaţă. Tot traficul tău online este complet anonimizat. Deblochează site-urile de streaming Urmăreşte posturi TV, seriale şi filme blocate în ţara ta. Acces la cele mai urmărite servicii de streaming din lume Cu FAST VPN, poţi debloca 40 de servicii de streaming din întreaga lume, inclusiv Hulu sau BBC. Garantat că funcționeaza Ne testăm serverele în mod constant pentru a ne asigura că ele îţi permit utilizarea site-urilor dorite. Nu vei mai rata niciodată show-urile tale preferate. Posibilitatea de a adăuga propriile site-uri Dacă vrei să deblochezi sau să ai acces la alte site-uri prin intermediul FAST VPN, pur şi simplu adaugă-le în listă. Funcţionalităţi implicite IP ascuns, criptare 256-bit AES, protecţie împotriva breşelor de securitate prin DNS şi prin IPV6, partajare IP, fără log-uri. 20 RON abonament lunar Testare gratuita si suport la instalare prin TeamViewer.
20 RON
Skateboard Big Yamba Kaki/ Portocaliu de
Skateboard Big Yamba Kaki/ Portocaliu de
Skateboard OXELO - Big Yamba in garantie (2 ANI) cumparat in data de 5-11-2016, folosit in cateva ocazii, impecabil , suporta 100 kg. Nu prezinta zgarieturi pe axe . Deck din polipropilenă (PP). Dimensiuni : 68x19 cm. 100% poliuretan. Dimensiuni de 59mm (pentru dinamism şi lansare). Duritate: 78A (roţi moi pentru mai mult confort). Suprafaţă: roţi cu exterior proeminent (unghiul suprafeţei exterioare) ce favorizează aderenţa. Rulmenţi ABEC7
165 RON
Fara poza
Angajam sofer
Firma de transport cu sediul in Bucuresti, angajeaza sofer transport marfa 3.5 t duba, NUMAI cu experienta in transportul international de marfuri-intracomunitar, de minim 6 luni ! Cerinte: -capacitatea de a utiliza sisteme de navigatie pe baza codurilor postale si coordonate GPS - capacitatea de a conduce pe distante lungi ( noaptea) in timpi prestabiliti - seriozitate - cunostinte in completarea documentelor necesare transportului de marfa intracomunitar -cunoasterea obligatorie a limbii engleze -referinte de la ultimul locu de munca Anunt valabil si pentru provincie !
Fara poza
Femeie/Om de serviciu la scari de bloc
Angajam femeie/om de serviciu pt curatenia la scari de bloc, in Bucuresti, toate sectoarele. Oferim contract de munca
Vand Caini Mops/Pug Bucuresti Constanta
Vand Caini Mops/Pug Bucuresti Constanta
RoyalPet cu sediu in Bucuresti vinde pui Pug / Mops / Carlino bej cu masca neagra si negri cu varsta de 7 - 8 saptamani . Puii provin din parinti atent selectionati pentru reproductie , sunt vaccinati si deparazitati intern conform varstei si se vand cu urmatoarele facilitati: -GRATUIT carnet de sanatate ; -GRATUIT microcip implantat & inregistrare R.E.C.S. -GRATUIT examinare clinica efectuata inainte de predare; -pasaport european ,optional ; -contract cu valoare juridica privind apartenenta la rasa si incadrarea in standard ; -garantie veterinara pentru boli virale grave si defecte congenitale; -ghid de ingrijire si alimentatie corecta a puiului cumparat; -transport in majoritatea oraselor din tara ,Bucuresti, Brasov, Oradea, Constanta, Iasi, Galati, Timisoara, Satu Mare, Craiova,cu masini adecvate in care sunt respectati parametri de igiena si confort ; CALITATE-SIGURANTA ACHIZITIEI-PROFESIONALISM !!
350 EUR / buc
Vand Caini Labrador Bucuresti Brasov Cta
Vand Caini Labrador Bucuresti Brasov Cta
.RoyalPet cu sediu in Bucuresti vinde pui Labrador aurii ,negri si ciocolatii cu varsta de 7-8 saptamani . Puii provin din parinti atent selectionati pentru reprodcutie ,sunt vaccinati si deparazitati intern conform varstei si se vand cu urmatoarele facilitati: -GRATUIT carnet de sanatate ; -GRATUIT microcip implantat & inregistrare R.E.C.S. -GRATUIT examinare clinica efectuata inainte de predare; -pasaport european ,optional ; -contract cu valoare juridica privind apartenenta la rasa si incadrarea in standard ; -garantie veterinara pentru boli virale grave si defecte congenitale; -ghid de ingrijire si alimentatie corecta a puiului cumparat; -transport in majoritatea oraselor din tara ,Bucuresti, Brasov, Oradea, Constanta, Iasi, Galati, Timisoara, Satu Mare, Craiova,cu masini adecvate in care sunt respectati parametri de igiena si confort ; CALITATE-SIGURANTA ACHIZITIEI-PROFESIONALISM !!
1.100 RON / buc
Vand pisici Persane Bucuresti
Vand pisici Persane Bucuresti
Firma cu sediu in Bucuresti vinde pui Persana Solid, auriu, argintiu, blue, 'tabby', particolor, bicolor si himalaian. > Puii provin din parinti atent selectionati pentru reproductie, sunt vaccinati si deparazitati intern conform varstei si se vand cu urmatoarele facilitati: -contract cu valoare juridica privind apartenenta la rasa si incadrarea in standard ; -garantie veterinara pentru boli virale grave si defecte congenitale; -carnet de sanatate; -examinare clinica efectuata inainte de predare; -ghid de ingrijire si alimentatie corecta a puiului cumparat; -transport in majoritatea oraselor din tara, Bucuresti, Brasov, Oradea, Constanta, Iasi, Galati, Timisoara, Satu Mare, Craiova,cu masini adecvate in care sunt respectati parametri de igiena si confort ;
320 EUR / buc
Vand caini boxer bucuresti iasi oradea
Vand caini boxer bucuresti iasi oradea
RoyalPet cu sediu in Bucuresti vinde pui Boxer cu varsta de 7-8 saptamani, rosii, galbeni cu alb sau tigrati cu alb, cu urmatoarele facilitati: -GRATUIT carnet de sanatate ; -GRATUIT microcip implantat & inregistrare R.E.C.S. -GRATUIT examinare clinica efectuata inainte de predare; -pasaport european optional ; -contract cu valoare juridica privind apartenenta la rasa si incadrarea in standard ; -garantie veterinara pentru boli virale grave si defecte congenitale; -ghid de ingrijire si alimentatie corecta a puiului cumparat; -transport in majoritatea oraselor din tara, Bucuresti, Brasov, Oradea, Constanta, Iasi, Galati, Timisoara, Satu Mare, Craiova,cu masini adecvate in care sunt respectati parametri de igiena si confort ;
1.350 RON
Vand caini bulldog francez bucuresti
Vand caini bulldog francez bucuresti
RoyalPet cu sediu in Bucuresti vinde pui Bulldog Francez cu varsta de 7-8 saptamani, tigrati sau bej in diferte tonuri si varietati. > Puii provin din parinti atent selectionati pentru reproductie, sunt vaccinati si deparazitati intern conform varstei si se vand cu urmatoarele facilitati: -GRATUIT carnet de sanatate ; -GRATUIT microcip implantat & inregistrare R.E.C.S. -GRATUIT examinare clinica efectuata inainte de predare; -pasaport european optional ; -contract cu valoare juridica privind apartenenta la rasa si incadrarea in standard ; -garantie veterinara pentru boli virale grave si defecte congenitale; -ghid de ingrijire si alimentatie corecta a puiului cumparat; -transport in majoritatea oraselor din tara, Bucuresti, Brasov, Oradea, Constanta, Iasi, Galati, Timisoara, Satu Mare, Craiova,cu masini adecvate in care sunt respectati parametri de igiena si confort ;
410 EUR / buc
Vand caini bulldog englez bucuresti iasi
Vand caini bulldog englez bucuresti iasi
RoyalPet cu sediu in Bucuresti vinde pui Bulldog Englez cu varsta de 7-8 saptamani, unicolori, bicolori, baltati sau simetrici. Puii provin din parinti atent selectionati pentru reproductie, sunt vaccinati si deparazitati intern conform varstei si se vand cu urmatoarele facilitati: -GRATUIT carnet de sanatate ; -GRATUIT microcip implantat & inregistrare R.E.C.S. -GRATUIT examinare clinica efectuata inainte de predare; -pasaport european optional ; -contract cu valoare juridica privind apartenenta la rasa si incadrarea in standard ; -garantie veterinara pentru boli virale grave si defecte congenitale; -ghid de ingrijire si alimentatie corecta a puiului cumparat; -transport in majoritatea oraselor din tara, Bucuresti, Brasov, Oradea, Constanta, Iasi, Galati, Timisoara, Satu Mare, Craiova,cu masini adecvate in care sunt respectati parametri de igiena si confort ;
500 EUR / buc
Vand pisici British Shorthair Bucuresti
Vand pisici British Shorthair Bucuresti
RoyalPet cu sediu in Bucuresti vinde pui British Shorthair unicolori, bicolori cu ochi aramii, albastri sau verzi Odata incadrata in noua familie va deveni o pisica devotata ce va cere multa atentie. Se spune ca Britishul este o pisica ce copilareste aproape toata viata>> Puii provin din parinti atent selectionati pentru reproductie, sunt vaccinati si deparazitati intern conform varstei si se vand cu urmatoarele facilitati: -contract cu valoare juridica privind apartenenta la rasa si incadrarea in standard ; -garantie veterinara pentru boli virale grave si defecte congenitale; -carnet de sanatate; -ghid de ingrijire si alimentatie corecta a puiului cumparat; -transport in majoritatea oraselor din tara, Bucuresti, Brasov, Oradea, Constanta, Iasi, Galati, Timisoara, Satu Mare, Craiova,cu masini adecvate in care sunt respectati parametri de igiena si confort ; CALITATE-SIGURANTA ACHIZITIEI-PROFESIONALISM !!
1.350 RON / buc
Vand caini Rottweiller Buc Cta Bv Tm
Vand caini Rottweiller Buc Cta Bv Tm
RoyalPet cu sediu in Bucuresti vinde pui Rottweiler negri cu pete de foc. Puii provin din parinti de talie mare, atent selectionati pentru reproductie, sunt vaccinati si deparazitati intern conform varstei si se vand cu urmatoarele facilitati: -GRATUIT carnet de sanatate ; -GRATUIT microcip implantat & inregistrare R.E.C.S. -GRATUIT examinare clinica efectuata inainte de predare; -pasaport european optional ; -contract cu valoare juridica privind apartenenta la rasa si incadrarea in standard ; -garantie veterinara pentru boli virale grave si defecte congenitale; -ghid de ingrijire si alimentatie corecta a puiului cumparat; -transport in majoritatea oraselor din tara, Bucuresti, Brasov, Oradea, Constanta, Iasi, Galati, Timisoara, Satu Mare, Craiova,cu masini adecvate in care sunt respectati parametri de igiena si confort ; CALITATE-SIGURANTA ACHIZITIEI-PROFESIONALISM !!
1.050 RON / buc
Pagina 13 din 87   Anterioara 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...Urmatoare