Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Casa de vacanta pentru Revelion
Inchiriez Casa de vacanta pentru petrecerea de Revelion zona munte,apa,padure.Dispune de living mare,bucatarie,bar,aragaz,curent,televizor,cuptor microunde,Cafetiera,semineu cu lemn, camera cu lenjerie,paturi, la parter cu gresie portelanata si terase iar la etaj cu parchet laminat si balcoane,curte cu loc amenajat pentru grataruri.Pentru cei ce inchiriaza se vor ocupa ei de organizarea petrecerii de Revelion.
3.000 RON / buc
Mobilier la comanda
EXECUT ORICE TIP DE MOBILA LA COMANDA DIN PAL MELAMINAT, IN JUDETUL PRAHOVA,JUDETUL ILFOV,BUZAU SI BUCURESTI,TRANSPORTUL SI MONTAJUL GRATUIT. PENTRU COMENZI,MA PUTETI CONTACTA LA NR. 0720 427 033
1.000 RON
Set 3 Capace Ornament Roti Dacia Logan
Dacia
Logan
An 2007
SET 3 CAPACE ORNAMENT ROTI DACIA LOGAN DE VANZARE la numai 15 RON!  Diametru exterior =42 cm. Contact: 0746 246 378.
15 RON
Compresor Einhell Global EURO 8/24
COMPRESOR Einhell Global EURO 8/24 DE VANZARE 300 RON! Model: ZB – 0.1/8 – BaMa – XL  Manualul de utilizare este inclus in pret. Caracteristici tehnice: Alimentare: 230V -50Hz Putere: 1.5 Kw Viteza compressor: 2850 rotatii/min Pmax = 8 bar Volumul vasului sub presiune =24 l Viteza teoretica de aspirare =210 l/min Greutate = 31 kg Contact: 0746 246 378.
300 RON
Skiuri si Legaturi la un Pret Incredibil
IUBITORI AI SPORTURILOR DE IARNA -> SKIURI + LEGATURI LA UN PRET FOARTE CONVENABIL Doua perechi de skiuri – Rossignol si Turist – impreuna cu bete si legaturi. Rossignol – 200 RON Turist – 80 RON. Contact : 0746 246 378.
280 RON
Set 2 Chitare Acustice de Vanzare
Oferta senzationala! Chitare acustice din lemn de tei, fabricate in Reghin, in dec . 1974, respectiv apr. 1975. Corzile din metal sunt incluse in pret – NUMAI 150 RON PENTRU SET! Contact : 0746 246 378.
150 RON
Ofer spre inchiriere garsoniera
Ghencea
An 1981
Etaj 2 / 8
37 mp
1 camera
1 baie
mobilat
ofer spre inchiriere garsoniera comfort 1 semidecomandat,mobilata,complet utilata,in zona Ghencea capat tramvai 41-Drumetului.etaj 2
1.000 RON
Ofer camera mobilata
Iancului
An 1974
Etaj 7 / 10
65 mp
3 camere
1 baie
mobilat
Ofer camera mobilata in apart. cu 3 camere, la dispozitia chirasului, zona civilizata, ultracentrala, cu legaturi multiple in orice directie. Cablu internet/tv, masina spalat automata. Numai pentru doamna /domnisoara salariata /studenta.
400 RON / luna
Apartament 2 camere Luica URGENT
Etaj 6 / 10
38 mp
2 camere
1 baie
nemobilat
2camere confort 2 decomandat, 38mp, et. 6/10, parchet ,gresie, faianta, usa metalica ,balcon închis, ACC, PVC, loc de parcare an 1975
34.500 EUR
Promovare GlobAllShare
Scopul GlobAllShare reprezinta permisiunea utilizarii gratuite,dar presupune ca si comunitatea globala sa se simta un proprietar al sau. Acesta este motivul pentru care GlobAllShare asigura statutul de proprietar pentru fiecare utilizator sub forma de actiuni gratuite in timpul etapei de preorganizare. Utilizatorii pot achizitiona actiuni GlobAllShare in perioada de preorganizare in conformitate cu performantele lor prin lansarea la nivel mondial a societatii.
100 RON / luna
Bara bronz,bucsa bronz,teava bronz,platb
Turnatoria Metalurgica Moldova Bacau produce la comanda bucse bronz si bare bronz calitatea CuSn6, bucse bronz si bare bronz CuSn7, bucse bronz si bare bronz CuSn7Zn4Pb4, bucse bronz si bare bronz CuSn7Zn7Pb7, bucse bronz si bare bronz CuSn8, bucse bronz si bare bronz CuSn10, bucse bronz si bare bronz CuSn10Pb10 care sunt similare calitatii gronzului grafitat,bucse bronz si bare bronz CuSN12, bucse bronz si bare bronz CuSn14,turnatorie bronz,furnizor bronz,producator bronz,bare bronz laminat, bucsi de bronz, placi de bronz, teava bronz, bare hexagon bronz, bare bronz patrate, roti melcate bronz, bare bronz dreptunghiulare, platbanda bronz, bare bronz hexagon,roti dintate bronz, lagare cu alunecare bronz, ghidaje bronz, semicuzineti bronz,pinioane bronz,role bronz,, bucsi buldozer, bucse excavator, tabla bronz ,tije filetate bronz,reductor bronz,cuzineti bronz,bara bronz turnat,flansa bronz,cheson bronz, suruburi bronz, piulite bronz,manere cavouri bronz,piese turnate din bronz, si alte calitati de bronzuri conform solicitarilor dumneavoastra . Preturile sunt negociabile in functie de cantitate precum si de complexitate. Bucsele de bronz si barele de bronz pot fi turnate la ebos sau la cerere, le putem realiza la finit cu toate operatiunile incluse.Marfa va fi livrata cu certificat de calitate si garantie precum si certificat de analiza de laborator.Bucsele din bronz vor fi livrate fara pori,fara fisuri,incluziuni nemetalice sau alte defecte de turnare.Pentru cei care vor sa colaboreze cu noi pe termen indelungat oferim reduceri de preturi,transport gratuit sau facilitati de plata. Pentru informatii suplimentare,cereri de oferte sau comenzi va rugam sa ne contactati. Cumparam deseuri de bronz si span de bronz la cele mai bune preturi de pe piata! 0753054377,0746125292,fax 0234255020 De asemenea,va invitam sa cautati si alte produse pentru firma, caminul sau utilajele dumneavoastra pe SITE-UL NOSTRU!
41 RON / kg
Turnatorie aluminiu,turnat orie alama,tu...
Turnatoria de alama Metalurgica Moldova Bacau,turnatorie alama,furnizor alama,producator alama, bare alama laminate, bucsi de alama, placi de alama, teava alama, bare hexagon alama, bare alama patrate, roti melcate alama, bare alama dreptunghiulare, platbanda alama, bare alama hexagon,roti dintate alama, lagare cu alunecare alama, ghidaje alama, semicuzineti alama,pinioane alama,role alama, bucsi buldozer, bucse excavator, tabla alama ,tije filetate alama,sarma alama,cuzineti alama,bara alama turnata,flansa alama, suruburi alama,piulite alama, manere cavou,piese turnate din alama,Turnatoria de fonta Metalurgica Moldova Bacau, turnatorie fonta, producator si furnizor bare de fonta cenusie,fonta FC, bare de fonta cu grafit nodular,fonta FGN, bucse de fonta,bucse fonta cenusie, bucse fonta cu grafit nodular, placi din fonta, matrite fonta si alte piese turnate din fonta la comanda , Turnatoria de aluminiu Metalurgica Moldova Bacau,turnatorie aluminiu,furnizor aluminiu,producator aluminiu, bare aluminiu laminat, bucsi de aluminiu, placi de bronz, teava aluminiu,, bare hexagon aluminiu,bare aluminiu patrate,, bare aluminiu dreptunghiulare, platbanda aluminiu, bare aluminiu hexagon,, semicuzineti aluminiu,role aluminiu, tabla aluminiu ,tije filetate aluminiu,cuzineti aluminiu,bara aluminiu turnat,flansa aluminiu,manere cavouri aluminiu, rotori aluminiu,capace aluminiu,robineti aluminiu,corpuri ventilatoare din aluminiu, prese aluminiu,matrite aluminiu,piese turnate din aluminiu ,
31 RON / kg
Manere cavou,manere monumente funerare
Metalurgica Moldova Bacau produce manere monumente funerare,manere cavou din inox,manere bronz pentru cavou,manere pentru morminte, manere pentru monumente din cimitire, manere aluminiu laminat pentru cavou. .Preturile sunt negociabile.Transport gratuit.Garantie 25ani. Cautam distribuitori in toata tara.
42 RON / buc
Zdrobitor struguri, teasc
Metalurgica Moldova Bacau produce prese teasc manual struguri. Ca noutate,masa de colectare este confectionata din dur aluminiu alimentar. Avantaje:rezistenta mare in timp, nu rugineste si nu afecteaza calitatea vinului. Gardina este confectionata din stejar.PRET:900 LEI.De asemenea,producem zdrobitoare manuale struguri.Valturile sunt confectionate din dur aluminiu. Pinioanele sunt confectionate din fonta grafitata.Avantaje:rezistenta mare in timp, nu rugineste si nu afecteaza calitatea vinului.Pret:470lei.Cosul este confectionat din tego
470 RON / buc
Agenti de securitate din Bucuresti
Descrierea postului Asigura securitatea perimetrului interior si/sau exterior al magazinului; Raspunde pentru paza si integritatea obiectivelor, bunurilor si valorilor; Manifesta un comportament calm, amiabil si politicos, in relatia cu clientii companiei;   Profil candidat CertificatAtestat de agent de paza sau adeverinta inscriere curs agent de securitate; Disponibilitatea de a lucra in ture de zi sau/si de noapte; Simt dezvoltat al responsabilitatii, fara antecedente penale; Atentie distributiva; Harnic, perseverent si onest; Abilitati de comunicare si lucru in echipa;   Beneficii Pachet salarial motivant Posibilitatea dezvoltarii in cariera Relatii la telefon 0786014803 sau trimiteti CV la mail sergiu.cojocariu@dabsecurity.ro
900 RON / luna
Mobilier/ raft farmacie (pt. orice activ
Mobilierul se compune din rafturi 4, 30 m+ dulapuri + tejghea 3, 50 m(formata din 2 corpuri ce se unesc) + sifonier in 2 usi si se preteaza pentru orice activitate comerciala . PLUS mobila bucatarie.
1.100 EUR / buc
Clasificare pensiuni turistice si agrotu
Biroul de consultanta Master Business, intocmeste documentatia pentru obtinerea certificatului de clasificare unitate turistica cu functiuni de cazare si alimentatie publica. Obtinem certificate de clasificare, pentru toate tipurile de structuri turistice din mediul urban si rural: pensiuni turistice, pensiuni agroturistice etc. Clasificare agroturism pe stele, margarete. Pensiuni Turistice / Agroturistice sub 8 camere - onorariu 300 Ron /dosar Pensiuni Turistice / Agroturistice peste 8 camere - onorariu 400 Ron /dosar Oferta speciala adresata grupurilor de pensiuni - onorariu 200 Ron/dosar * Oferta este supusa unor conditii-minim 3 lucrari (strucuturi turistice) in localitatea vizata a se efectua serviciile de clasificare pentru unitati turistice. ** Recomandam factorilor locali: primaria, asociatiile de profil, sa organizeze la nivel local, lista cu solicitanti care doresc introducerea in circuitul turistic si obtinerea certificatului de clasificare pentru unitatile turistice. Disponibilitate si mobilitate in toata tara - Sedii de contact: Municipiul Brasov, Str. Mircea cel Batran nr. 52. Bloc54 Municipiul Bucuresti, Sector 1, B-dul Dinicu Golescu nr. 38, Intrarea C – Parter, Biroul 1 Tel. 0722910422, 0268420905, 0741657495.
200 RON
Obtinem licente pentru agentii de turism
Biroul de consultanta Master Business intocmeste documentatia pentru obtinerea Licentei de turism. - Agentie de turism touroperatoare - Agentie de turism detailista - Sediu Secundar touroperatoare. - Reprezentanta touroperatoare. Denumire serviciu - Onorariu. - Intocmirea documentatei, transmitere, inregistrare dosar si obtinere – Licenta de turism agentie touroperatoare: 400 RON. - Intocmirea documentatiei, transmitere, inregistrare documentatie, si obtinere - Licenta de turism agentie detailista: 400 RON. - Intocmirea documentatiei, transmitere, inregistrare cerere si obtinere -sediu secundar/reprezentanta touroperatoare: 300 RON. Facilitam incheierea politei de asigurare de garantare a platii cheltuielilor de repatriere a turistilor si/sau rambursarii sumelor achitate de turisti pentru achizitionarea serviciilor si/sau pachetelor de servicii in cazul neexecutarii integrale sau partiale a serviciilor/pachetelor turistice. Disponibilitate si mobilitate in toata tara. Tel. 0722910422, 0268420905, 0741657495.
400 RON
Acreditare tabere pentru copii, tineri &...
Biroul de consultanta Master Business, intocmeste documentatia pentru obtinerea certificatului de acreditare Se acrediteaza doar unitatile turistice care sunt clasificate de ANT si detin autorizatiile legale de functionare (sanatate, sanitar-veterinar, psi, clasificare turism, etc) si care doresc sa desfasoare activitati specifice privind organizarea de Tabere de tineret/sportive pentru copii, elevi si studenti. Acreditarea se face anual, preferabil pina in luna mai, perioada permegatoare vacantelor de vara si septembrie pentru taberele de iarna si sezonul viitor. Acreditarea este valabila pe toata perioada, agentul economic are dreptul de-a organiza tabere de vara, de iarna, cantonamente, etc Onorariu- 400 Ron/unitate. Serviciul este adresat tuturor operatorilor economici din tara. Tel. 0722 910422, 0268 420905, 0741 657495, 0213134935 Sesiune de acreditare data limita 26 Septembrie 2014
400 RON
Spatiu birouri, inchiriere
Etaj 1 / 3
1000 mp
4 bai
nemobilat
ZONA: Bucureşti, sector 3, Theodor Pallady 107 Spatiu birouri disponibil: începând de la 30 mp -> 1000 mp Facilităţi: - Branşament electric trifazat - Branşament gaze - Conexiune internet + telefonie - Apă curentă, canalizare - Pază permanentă - Monitorizare video - Parcare pentru autovehicule - Acces transport public - Acces direct autostradă 8 € + TVA / mp Spatiu total: 1000 mp
8.000 EUR / mp
Pagina 1 din 60    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...Urmatoare