Filtreaza dupa pret
credite rapide
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
ANGAJEZ PERSONAL
Casa de batrani de lux „Casa San Giuseppe” ,din Stefanestii de Jos,angajeaza urmatorul personal: -asistent medical -ingrijitor persoane -personal pentru curatenie Salariu motivant,program 176 ore /luna.
Fara poza
Maseurul
Tehnician maseur ofer: masaj terapeutic, reflexogen si de relaxare la domiciliul clientului
25 RON
Interfoane
Interfoane
Diferite sisteme de interfon sau videointerfon sunt utilizate pe scara larga în clădiri rezidențiale, vile rezidentiale,sau blocuri de locuinte . Instalarea unui sistem de interfon sau videointerfon ofera un plus de securitate locuintelor dvs. Putem gasi cu ușurință cea mai buna soluție tehnica pentru fiecare cerința specifica a clientului. Datorita resurselor noastre extinse,firma Electrogrup Proinstal Invest va ofera solutii de înalta calitate. Solutiile pentru blocurile de locuinte ,vile rezidentiale sau diverse cladiri sunt : -sisteme de interfon -sisteme de videointerfon -tastaturi de acces -cititoare de proximitate
GazduireEnterprise (PS)
Mutari sedii firme, locuinte
Mutari sedii firme, locuinte
Preturi fara concurenta, oferte imbatabile, totul intru-n singur loc. Cu noi va puteti muta sediul firmei sau locuinta personala, cu un buget dinainte stabilit . Suntem flexibili si ne adaptam serviciile in functie de doleantele si bugetul dumneavoastra.
350 RON / buc
Transport si distributie marfa
Transport si distributie marfa
Blejan Activ Services va ofera servicii de distributie si transport marfa la costuri reduse, rapid si eficient dand dovada de seriozitate si punctualitate. 5 motive de 5 stele pentru a recurge la serviciile noastre. Efectuam transport de marfa in toate judetele Romaniei. cu autoutilitare cu MTA 3, 5 to volum intre 17 si 22 mc.
1 RON / km
Electrician auto utilaje camioane
Electrician auto utilaje camioane
Service Autoturisme Camioane Utilaje si Agricole Diagnosticam sistemele electrice electronice si electromecanice Reparatii Calculatoare - Motor - pompe injectie ( doar pate electronica ) - ABS , EBS - ECAS - ZBR - trasmisii Hidraulice - unitati comanda hidraulica Alte subansamble - sisteme iluminat , semnalizare - alternatoare electromotoare - sisteme racire motor - sisteme siguranta SRS Airbag - sisteme climatizare -sisteme comanda pneumatica - si alte sisteme care sunt echipate vehiculele diagnosticare copiuterizata masuratori fizice pe instalatii Verificari pentru identificarea altor defecte care ar putea reduce disponibilitatea produsului prin defectari ulterioare Detinem scheme electrice si electronice pentru cele mai uzulale - autoturisme - camioane - utilaje constructii escavatoare buldozere - utilaje agricole tractoare , combine Bucuresti Militari Program L-V 9:00 - 18:30 Sambata 9:00-14:00
100 RON / ora
Administrator bloc
Administrator bloc
Societate comerciala atestata oferim servicii profesionale complete de administrare imobil pe baza de contract in Bucuresti, conducem evidenta contabila la asociatii de proprietari, intocmim documentatia necesara pentru recuperarea cotelor de cheltuieli comune de la proprietari restanti.0723394669.
10 RON
Servicii pentru casa si firma ta
Servicii pentru casa si firma ta
Blejan Activ Services va ofera o gama diversificata de servicii care vor creste confortul biroului sau locuintei dumneavoastra. La noi puteti gasi o multitudine de servicii efectuate de catre profesionisti , la standarde ridicate si anume: - Montaje aparate aer conditionat, service , revizii si mentenanta; - Transport si montaj mobilier ; - Mutari sedii firme; - Mutari locuinte; - Ambalare si protejare in vederea transportului; - Transport mobilier si bagaje; - Transport si distributie marfa in regim de grupaj. Preturi fara concurenta, oferte imbatabile, totul intr-un singur loc. Suntem flexibili si ne adaptam serviciile in functie de doleantele si bugetul dumneavoastra.
1 RON / buc
Audit Energetic si Certificat Energetic
Audit Energetic si Certificat Energetic
CERTIFICATE ENERGETICE - PENTRU CLADIRI SI APARTAMENTE Audit energetic pentru cladiri si instalatii. Preturi avantajoase. Telefon: 0721863792 .
1 RON
Frizerie canina
Frizerie canina
Clinica veterinara Turbo Pet ofera servicii profesionale de cosmetica si frizerie canina si felina : - Tuns ; - Spalat ; - Periat ; - Deparazitare interna si externa ; - Taiat unghii ; - Curatat in urechi ; - Vidat glande . Pentru programari , preturi sau alte detalii sunati la numerele de telefon 0751,113,818 , 0751,113,817 sau 0751,113,813 Cabinetul Turbo Pet este situat in Blv . Energeticienilor , nr 100 , Sector 3, langa Hotel Cinema ( punct de reper Piata Bobocica , zona Vitan )
70 RON / buc
Aragaz gaz 6 focuri si cuptor sh
Aragaz gaz 6 focuri si cuptor sh
Aragaz inox gaz 6 focuri si cuptor, marca MBM, second hand, Alimentare gaz, dim. interioare 640x580 m, Dim. 1050x720x850 mm; Vezi Cod Site 736A; PRET HORECA promotie = 700 Euro; 0732 702 331 / 0720 852 570/ 021 410 90 93 ; Depozit- Soseaua Alexandriei nr 308;
700 EUR / buc
Caricaturi, portrete, picturi
Caricaturi, portrete, picturi
Se apropie ziua persoanei dragi, o aniversare a parintilor, se sarbatoreste un eveniment la job sau orice alta ocazie speciala si doriti sa oferiti un cadou deosebit, care sa produca o impresie puternica si sa ramana o amintire de neuitat chiar dupa mai multi ani? Permiteti-ne sa va sugeram o caricatura, un portret sau poate chiar o pictura, lucrarea fiind realizata manual, fara aportul programelor de grafica.
68 RON / buc
Studio Inregistrari/Pr oductie Bucuresti
Studio Inregistrari/Pr oductie Bucuresti
Salut, sunt Dragos Daniel (DJ Reck), si detin un studio de inregistrari si productie muzicala, situat in Bucuresti, Sector 6. Vizitati website-ul pentru mai multe detalii. Inregistrare cover pe negativ / piesa hip-hop: 50 euro - Inregistrare de inalta calitate, multiple incercari. - Procesare, atat cea de baza, cat si avansata, cu efecte, plus corectia ritmului si a notelor. - Mix & master, recomand folosirea de negative calitative. - Distribuirea in format .mp3 la 320kbps sau .wav, plus varianta video .mp4 pentru YouTube. - Fotografie si artwork pentru distribuirea pe YouTube, in cazul in care nu se doreste filmare. - Pentru mai multe melodii sau mixtape, se poate negocia o oferta personalizata. Oferta limitata: 2 cover-uri sau piese hip-hop la 350 RON. Filmare cover in studio: 50 euro - Filmare FullHD 1080p la 60 cadre pe secunda, din unghiuri diferite. - Montaj pe muzica, efecte si colorizare avansata. - Distribuirea in format .mp4 de inalta calitate. - Incarcarea pe canalul de YouTube DJ Reck Records, daca doreste clientul. Alte servicii audio cum ar fi: inregistrare/procesare instrumente, reproducere negativ, inregistrare trupa, mixaj, masterizare, spot-uri publicitare.
50 EUR
Achizitionam deseuri
Achizitionam deseuri
sc. dorisan srlachizitioneaza prin depozitul propiu urmatoarele deseuri : fier vechi, tabla, utilaje casate sau defecte, electrocasnice uzate, acumulatori uzati, motoare electrice uzate, cabluri electrice uzate, deseuri de cupru, deseuri de alama, deseuri de aluminiu, deseuri de bronz, deseuri de inox, deseuri de nikel, caroserii de dacii, tabla silicioasa, transformatoare uzate
1 RON / kg
Diagnoza auto/tester auto in Bucuresti O
Diagnoza auto/tester auto in Bucuresti O
.
50 RON / buc
Craciun in Maramures prin zapada
Craciun in Maramures prin zapada
Craciun in Maramures - Prin zapada cu Mocanita Viseu de Sus. Prin zăpadă cu Mocăniţa! Datini de Crăciun împreună cu Mocăniţa, Vişeu de Sus Vă propunem o vacanţă inedită în Maramureş, petrecerea sărbătorilor de iarnă pe Valea Vaserului. Surprindeţi cele mai frumoase imagini ale Maramureşului turistic şi istoric dintr-un tren turistic numit Mocăniţa. Ocazie excelentă pentru cei care doresc să cunoască Valea Vaserului în “hainele” ei de iarnă: un tren cu abur vă va purta domol de la Vişeu spre Paltin (km. 21,6)* prin minunatul peisaj ce se dezvăluie ochiului. Nu râmăne decât să aveţi aparatele de fotografiat şi camerele de filmat pregătite, să surprindeţi magia iernii şi frumuseţea locurilor sălbatice şi neatinse de mâna omului. Trenul cu abur denumit Mocăniţa va fi încălzit, iar ţuica, mica gustare şi cafeaua le-am inclus în preţ pentru ca dumneavoastră să aveţi o călătorie cât mai plăcută.
NameBox (PS)
Obtinem Asigurări pentru Agenț...
Obtinem Asigurări pentru Agenț...
Biroul de Consultanță Master Business, facilitează obținerea și încheierea poliței de asigurare necesară funcționării agențiilor de turism, respectiv obținerii licenței de turism de la A.N.T. Pentru afacerea ta deschiderea agenției de turism a devenit un calvar, polița de asigurare reprezintă un obstacol? nu îți mai face probleme. Noi am găsit soluția! Vino la noi și programează-te la ședința de consultanță, împreună vom planifica pași de parcurs, iar în final vei ieși învingător. Facilităm încheierea poliței de asigurare de garantare a plății cheltuielilor de repatriere a turiștilor și/sau rambursării sumelor achitate de turiști pentru achiziționarea serviciilor și/sau pachetelor de servicii în cazul neexecutării integrale sau parțiale a serviciilor de tip pachete turistice. Poliță de asigurare agenție de turism touroperatoare – suma asigurată 50 000 USD, perioada de valabilitate 12 luni Poliță de asigurare agentie de turism detailistă – suma asigurată 10 000 USD, perioada de valabilitate 12 luni Sediu de contact: Mun. Brasov, Bulevardul Griviței nr. 91, Parter, județul Brașov Tel. 0722 910422, 0741 657495, 0268 420905
200 RON / buc
Autorizare camere si apartamente in regi
Autorizare camere si apartamente in regi
Biroul de Consultanta Master Business intocmeste documentatia pentru obtinerea certificatului de clasificare unitate turistica cu functiuni de cazare. Clasificare, reclasificare, preschimbare certificate de clasificare unitati de primire turistice: apartamente si camere de inchiriat-regim hotelier. Documentele se trimit prin curiere rapid la adresa Biroul de Consultanta Master Business Sediu de contact: Mun. Brasov, Bulevardul Griviței nr. 91, Parter, Ap. 1, județul Brașov Tel. 0722 910422, 0741 657495, 0268 420905.
200 RON / buc
Clasificare unitati turistice-alime ntat...
Clasificare unitati turistice-alime ntat...
Biroul de Consultanta Master Business intocmeste documentatia pentru obtinerea certificatului de clasificare unitate turistica cu functiuni de alimentatie publica: restaurante, rotiserii, crame, braserii, berarii, gradini de vara, terase, baruri de noapte, baruri de zi, cafenele, cafe-baruri, disco-baruri, fast-food-uri, pizzerii. - Restaurante / Crame / Braserii / Terase / Gradini de vara - onorariu 400 Ron Baruri /Cafenele – onorariu 200 Ron Disco-Baruri - onorariu 300 Ron Fast-food-uri / Pizzeri/ Snack - Baruri - onorariu 300 Ron Disponibilitate si mobilitate in toata tara – Sediu de contact: Mun. Brasov, Bulevardul Griviței nr. 91, Parter, Ap. 1, județul Brașov Tel. 0722 910422, 0741 657495, 0268 420905
200 RON
Colectare fier vechi, deseuri
Colectare fier vechi, deseuri
SC Donlux Construct SRL, firma specializata in colectarea de materiale reciclabile, cumparam deseuri, fier vechi, tabla, si deseuri neferoase. Achizitionam utilaje casate, defecte sau scoase din uz. Dezafectam hale, depozite, centrale termice, agromecuri in toata tara. Asiguram transport, debitare - taiere, incarcare. Oferim pretul pietei in functie de cotatia la bursa. Pentru mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa ma contactati la numarul de tel: 0730 023 999 sau la sediul nostru din Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia, Ilfov
1 RON / kg
Pagina 1 din 3    1 2 3 Urmatoare